Εδώ παίρνουμε το αγαπημένο καλοκαιρινό σνακ - φαγητό των Ελλήνων και του αλλάζουμε λίγο τα φώτα!

Σε ένα πιάτο βάζουμε το καρπούζι και τα κομμάτια φέτας.
Προσθέτουμε φύλλα ρόκας, κόλιανδρου, μαϊντανού και δυόσμου. 
Και αν πείτε οκ.. τότε σε ένα τηγανάκι βάζουμε μαυροσούσαμο, το καβουρδίζουμε λίγο και το ρίχνουμε επάνω στη σαλάτα μας… Και μετά ψεκάζουμε με λίγο ανθόνερο, ρίχνουμε λίγο σιρόπι ροδιού ή πετιμέζι, ανθό αλατιού πασπαλίζουμε με λίγο λάδι..
Και αυτή είναι σαλάτα! Σούπερ..Και μόνο στη σκέψη δροσιστήκαμε λιγάκι..(ααχ)

 

Πηγή: akispetrtzikis.com



  Διάβασε ακόμη:

6 τρόποι για να μαγειρέψεις με τυρί cottage

Πώς να φτιάξεις πεντανόστιμα acai bowls