Μπέικον…Ιδανικό για το πρωινό σου γεύμα αλλά και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το μπέικον που θέλουμε να ετοιμάσουμε.

Βάζουμε νερό μέχρι που να σκεπάσουμε τις φέτες του μπέικον.

Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και ξεκινάμε να μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Καθώς εξατμίζεται το νερό βλέπουμε ότι το μπέικον παραμένει ζουμερό αλλά σιγά σιγά βγάζει και το βούτυρό του.

Συνεχίζουμε το τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά… το νερό εξατμίζεται αλλά συνεχίζονται να μαγειρεύονται τα μπέικον και σιγά σιγά να γίνονται τραγανά…

Τα γυρνάμε κι από την άλλη πλευρά να πάρουν χρώμα.

Τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

Το μπέικον μας είναι έτοιμο! Τραγανό αλλά και ζουμερό!



  Διάβασε ακόμη:

Ξέρεις από προσούτο;

Ο Άκης Πετρετζίκης σου δείχνει τον τρόπο για να κάνεις τα λαχανικά πιο τραγανά!