Ετοιμάσου να ξετρελαθείς από αυτή την πουτίγκα!

Πως θα την φτιάξεις;

Για το σιρόπι

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ζουμάκι από τα ροδάκινα, το βούτυρο και το δεντρολίβανο και περιμένουμε να λιώσει το βούτυρο και να δέσει η κομπόστα. Όταν δέσει η κομπόστα, αφαιρούμε το δεντρολίβανο.

Σε ένα μπολάκι, σπάμε τη λευκή σοκολάτα και ρίχνουμε το μείγμα από την κομπόστα και ανακατεύουμε το μείγμα με ένα κουτάλι.

Τι θα χρειαστείς;

200 γρ. παξιμάδια ή ντάκος

8 αυγά

500 ml γάλα 3,5% λιπαρά

100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2 κονσέρβες ροδάκινο (420 γρ. η μία)

100 γρ. μαύρη ζάχαρη

½ κ.γ. κανέλα

100 γρ. βούτυρο, λιωμένο

Για το σιρόπι

170 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη

60 γρ. βούτυρο

ζουμί από κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα

φρέσκο δεντρολίβανο

Πηγή συνταγής: akispetretzikis.com



  Διάβασε ακόμη:

Αναποδογυριστή μηλόπιτα

Εύκολη πίτσα με πίτα για σουβλάκι