Επιτέλους κορίτσια έφτασε η στιγμή που θα θαυμάσουμε μία γυναίκα σουπερ ήρωα στην μεγάλη οθόνη και δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μας Wonder Woman!

Μόλις από την πρώτη εβδομάδα προβολής της η ταινία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές και υποστηρικτές ανά τον κόσμο. Η τεράστια αυτή επιτυχία αφενός οφείλεται στην εκθαμβωτική Gal Gadot και την σκηνοθεσία της Patty Jenkins αφετέρου όμως οφείλεται στην απήχηση που πήρε αυτή η μορφή και στην επιρροή που ασκεί σε όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. Μία γυναίκα σουπερήρωας για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη διάσταση με γυναίκα σκηνοθέτη να οδηγεί  μία τόσο τεράστια επιτυχία. Αυτό για όλους είναι δικαίωση και επιτέλους όλες οι γυναίκες ανά τον κόσμο νιώθουν ότι ακούστηκαν και πήραν δυνάμεις!

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της  Diana, όπου πριν γίνει Wonder Woman, ήταν πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να γίνει μία απίστευτη πολεμίστρια. Ζώντας ήσυχη σε ένα παραδεισένιο νησί, όταν  ξαφνικά ένας πιλότος καταρρέει στις ακτές  και μιλάει για μια μαζική σύγκρουση που μαίνεται στον έξω κόσμο, η Diana αφήνει το σπίτι της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Παλεύοντας  σε έναν πόλεμο για τον τερματισμό όλων των πολέμων, η Diana θα ανακαλύψει τις δυνάμεις της και το αληθινό της πεπρωμένο.

Στοιχεία:

Παραγωγή: 2017,  IMDB : 8,2/10 

Είδος: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Patty Jenkins

Σενάριο: Allan Heinberg (screenplay), Zack Snyder (story by)

Πρωταγωνιστούν: Gal GadotChris PineRobin Wright  Διάβασε ακόμη:

Café Society: Ζωή που δεν εξερευνάς δεν αξίζει να τη ζεις

The Girl on the Train: Μπορεί να μην την ξέρεις, αλλά εκείνη σε γνωρίζει…