Το αιώνιο πρόβλημα των διακοπών είναι το τι ρούχα θα πάρoυμε μαζί μας για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Για να μην χρειαστεί, λοιπόν, να πάρεις μια τεράστια βαλίτσα με ρούχα που δεν θα φορέσεις καθόλου, εμείς σου προτείνουμε 5 κομμάτια που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση.

1-Πάρε μαζί σου ένα maxi ανάλαφρο φόρεμα σε ό,τι print ή χρώμα σ’αρέσει περισσότερο, εμείς σου προτείνουμε το λευκό. Θα είσαι άνετη και θα μπορείς να περπατάς με τις ώρες, αλλά είναι και μια καλή επιλογή για μια βραδινή έξοδο.

2- Για το βράδυ που βγάζει αεράκι, αλλά και για την παραλία, πάρε μαζί σου ένα κιμονό. Ειδικά το βράδυ που έχει λίγο αέρα, το κιμονό και θα κάνει την εμφάνισή σου να έχει άποψη και θα σε κρατήσει όσο ζεστή χρειάζεται.

3-Δεν γίνεται να πας διακοπές και να μην πάρεις μαζί σου ένα σορτσάκι. Ψηλόμεσο ή μη, το σορτσάκι είναι ένα ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να φορεθεί παντού.

4-Το λευκό t-shirt είναι κάτι που πρέπει να έχει κάθε κοπέλα στη ντουλάπα της, πόσω μάλλον όταν πάει διακοπές. Το ένα λευκό t-shirt θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσθέτοντας και αφαιρώνοντας κοσμήματα.  Διάβασε ακόμη:

Οι πιο στιλάτοι συνδυασμοί με Adidas Stan Smith και Super Star

Οι πιο στιλάτοι τρόποι για να φορέσεις την δερμάτινη φούστα σου!