Μεξικάνικη βραδιά δεν γίνεται χωρίς γουακαμόλε! Και ιδού πως θα το φτιάξεις!

Υλικα:

  • 3 αβοκάντο, καθαρισμένα και πολτοποιημένα
  • χυμός από 1 λάιμ
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ½   κούπα κρεμμύδι σε κύβους
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • 2 ντομάτες σε κύβους
  • 1 κ.γ. σκόρδο, πολτοποιημένο
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν 

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα αβοκάντο, το χυμό λάιμ και το αλάτι.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το κόλιαντρο, τις ντομάτες, το σκόρδο και το πιπέρι.

Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα για να δέσουν καλά οι γεύσεις, αλλά αν δεν έχουμε χρόνο, σερβίρουμε αμέσως.

Συνοδευέται τέλεια με κριτσίνια, νάτσος η ψημένο χωμί!



  Διάβασε ακόμη:

Μπισκότα με ζάχαρη καρύδας και βούτυρο που θα λατρεψουν μεγάλοι και μικροί

Τάρτα με κολοκύθα και κατίκι Δομοκού!