Τους αγαπάμε να το τονίσουμε πρώτα από όλα! Αλλά μας εκνευρίζουν κιόλας. Αυτοί είναι οι Παρθένοι και 6 λόγοι που τους μισούμε!

1. Η ακαταστασία πρέπει να πεθάνει

Το δωμάτιο ενός παρθένου μοιάζει με νοσοκομείο. Έχει επίσης την τάση να επιβάλλει τις μικροφοβικές απόψεις του και στους άλλους επινοώντας συχνά ψεύτικες ιστορίες μόνο και μόνο για να τον πιστέψεις.

2. Δεν το κάνεις καλά, άσε εμένα να το κάνω.

Αυτή η ανυπόφορη ξερολίαση που αντιχεί μέσα στα αυτιά μας κάθε μα κάθε φορά που συνεργαζόμαστε με έναν παρθένο. Μπορεί αυτό να έιναι από μαγείρεμα μέχρι να βάψεις ένα τοίχο, ο Παρθένος και να μην έχει ξανασχοληθεί ποτέ με αυτό που πρόκειται να γίνει έχει πάντα μια καλύτερη ιδέα.

3. Γκρίνιαζουν. Για τα πάντα!

Γκρίνια που δουλεύουν και κουράζονται (κανείς άλλος παιδιά δεν κουράζεται στη δουλειά μόνο εσείς). Γκρίνια που γυρνάνε σπίτι και θα κλειστούν μέσα. Γκρίνια που πρέπει να βγουν, γιατί που να τρέχουμε τώρα. Γκρίνια που δεν τους δίνεις αρκετή σημασία. Γκρίνια για το φαγητό, το ποτό, το μαγαζί που βγήκαν, το αμάξι, τη ζωή και άλλα πολλά.

4. Για κάποιο λόγο πιστεύουν ότι είναι ανώτερα όντα.

Οι Παρθένοι θεωρούν πως όλοι οι άλλο άνρθωποι τριγύρω είναι χαζοί, τεμπέληδες,δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν ανταποκρίνονται στις περιστάσεις, δεν, δεν, δεν. Κάθε σύγκριση με το άτομό τους δεν ευσταθεί, άσχετα άν η σύγκριση γίνεται μέσα στο μυαλό τους και μόνο. Αγαπάνε να σχολιάζουν αρνητικά τους πάντες και τα πάντα. 

5. Είσαι υποχρεωμένος να απαντάς τα τηλέφωνά τους, να τους κάνεις τα χατίρια και γενικά να ζεις μόνο για αυτούς.

Η αυτού μεγαλειότης του Παρθένου βρίσκει χρόνο για εσένα και εσύ τολμάς να μην ανταποκριθείς στο κάλεσμά του; Ντρρροπή! Αίσχος! Έτρωγες; Φτύστο και σήκωσε το τηλέφωνο. Έκανες μπάνιο; Να βγεις αμέσως να υπηρετήσεις το βασιλιά Παρθένο.

6. Ζηλεύουν και τον αέρα που σε περιβάλει.

Αμάν αδερφάκι μου (τράβηγμα γιακά). Ήμαρτον, δώσε λίγο αέρα. Οι Παρθένοι δεν ζηλεύουν μόνο το έταιρον ήμισυ, ζηλεύουν και τους φίλους. Πρέπει να ξέρουν που είναι και τι κάνουν όλο το 24ωρο και όταν δεν καταφέρνουν να μάθουν πλάθουν σατανικά σενάρια πως δεν τους αγαπάς ή τους κερατώνεις.

7. Είναι άσσοι στο ψέμα.

Νομίζεις γατάκι ότι λες καλά ψέματα; Τότε μάλλον δεν έχεις γνωρίσει κανέναν Παρθένο ή είσαι ο ίδιος Παρθένος. Εμ, έτσι είναι αυτά. Για να ισχύουν πρώτα όλα τα από πάνω πρέπει πρώτα από όλα ένας Παρθένος να λέει ψέματα στον εαυτό του και μετά στους γύρω του. Ψέματα για να ενισχύσει την τελειότητά του, ψέματα για να γίνει αυτό που θέλει και τέτοια τεχνάσματα. Practise στο practise λοιπόν έγινε εξπέρ!

 

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Zώδια και γάμος! Με ποιο ζώδιο θα ανέβεις εσύ τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αυτά είναι τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους!