Η πιο εμβληματική ίσως εταιρία streetwear στον κόσμο, η Vans που έχει ταυτίσει το όνομα της με την κουλτούρα του skate και των ΒΜΧ, ανακοίνωσε πρν λίγο καιρό τη συνεργασία της με έναν από τους πιο θρυλικούς οίκους μόδας στον κόσμο. 

Από εκείνη τη στιγμή μεγάλος ντόρος έχει γίνει για τη νέα κολεξιόν με ρούχα και παπούτσια της Vans με την υπογραφή του Karl Lagerfeld, η οποία όπως ανακοίνωσε η ίδια εταιρία θα καταφθάσει στα ράφια στις 7 Σεπτεβρίου. Οι απανταχού λάτρεις της χαλαρής streetstyle ένδυσης μετρούν αντίστροφα και μάλλον θεωρούν στοίχημα να βάλουν ένα κομμάτι στη ντουλάπα τους κάτι που δεν φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο εφόσον οι τιμές σε όλα τα προϊόντα της κολεξιόν θα είναι πραγματικά πολύ προσιτές.

Εδώ και λίγες ώρες πάντως όσοι ανυπομονούσαν να δουν τα ρούχα και τα παπούτσια της συλλογής πήραν μία πρώτη γεύση με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες να δίνονται στη δημοσιότητα μέσω της Vans, μαζί με πάρα πολύ teaser βιντεάκια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα τα κομμάτια της συλλογής δεν θα ξεπερνάνε τα 300 δολάρια ενώ το πιο οικονομικό θα κοστίζει μόλις 40 δολάρια.  Διάβασε ακόμη:

Αναμένουμε την πιο ζεστή ugg-λιά του χειμώνα!

Το Woman'sDiary σου κάνει δώρο το φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!