Κάτι ανάμεσα σε Bonnie & Clyde και Ταραντίνο, αυτή η ταινία είναι ότι καλύτερο μας έχει φέρει το φθινόπωρο μέχρι τώρα! Σε σενάριο και σκηνοθεσία που υπογράφει ο Edgar Wright και προσθέτει το χιούμορ του σε αυτή την περιπέτεια.

Με πολυτάλαντο κάστ (βλέπε Kevin Spacey) και μουσικές νότες που δίνουν περισσότερη ενέργεια στην ταινία θέλουμε να πας να το δείς! Γιατί ο πρωταγωνιστής είναι εκείνος που κλέβει την παράσταση με την αθώα φάτσα ενός μικρού μωρού και την άνετη οδήγηση ενός Σουμάχερ.

O Baby (Ansel Elgort) είναι ένας νεαρός οδηγός διαφυγής που μπλέκεται σε μία σπείρα ληστών που σκοπό έχει να αρπάξει όσα περισσότερα μπορεί. Αφού πραγματοποιεί για το μεγάλο αφεντικό τον Doc (Kevin Spacey) πολλές ληστείες για να ξεχρεώσει το χρέος του σε εκείνον, έρχεται η μέρα που νομίζει ότι είναι ελεύθερος. Ελεύθερος να πάρει την καινούργια του κοπέλα και να οδηγήσει μια φορά και αυτός χωρίς προορισμό και αιτία, όμως ο Doc τον χρειάζεται για μια τελευταία απατεωνιά…Τελευταία για ποιόν θα είναι να δούμε!

Στοιχεία

Παραγωγή: 2017,  IMDB : 8,0/10 

Είδος: Περιπέτεια, Αστυνομική, Μουσική

Σκηνοθεσία: Edgar Wright

Σενάριο: Edgar Wright

Πρωταγωνιστούν: Ansel ElgortJon BernthalJon Hamm

   Διάβασε ακόμη:

Café Society: Ζωή που δεν εξερευνάς δεν αξίζει να τη ζεις

The Girl on the Train: Μπορεί να μην την ξέρεις, αλλά εκείνη σε γνωρίζει…