Το glitter στα νύχια έχει κάνει δυναμικό comeback μιας που έρχονται τα Χριστούγεννα και στην αρχή δεν ήξερα πως να νιώσω. Μετά από ΤΟΣΟ glitter trend είχα πάθει μια συντριβή και δεν ήθελα να το βλέπω. Είχα τα θέματά μου με όλη αυτή τη λάμψη, το παραδέχομαι (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Κάπως μαλάκωσαν όμως τα νεύρα μου με το glitter και σα να άρχισα να το θέλω… στα νύχια. Όσες φορές ωστόσο είχα προσπαθήσει να βάλω ένα βερνίκι με glitter, το αποτέλεσμα ήταν φτωχό… διαολεμένα φτωχό… σαν τη φωτογραφία στα αριστερά. Εγώ ήθελα νύχια σαν την δεξιά…

Πως θα γίνει λοιπόν να το καταφέρω; Δεν χρειάζεται κόπο ούτε κάποια ιδιαίτερη τεχνική. Πατώντας play στο παρακάτω video θα δεις βήμα-βήμα την σωστή εφαρμογή όπως την βρήκα και εγώ στα ίντερνετς  και πήγαινε πιο κάτω για να διαβάσεις που θα βρεις αυτό το υλικό που βάζει η μανικουρίστ στις παρωνυχίδες.

Το προστατευτικό υλικό που βάζει στις παρωνυχίδες για να μην λερωθούν το βρίσκεις στα Sephora και λέγεται Liquid Palisade. Μπορείς να το φοράς όποτε βάφεις τα νύχια σου!  Διάβασε ακόμη:

Αντιμετώπισε τους μύκητες στα νύχια σου με φυσικό τρόπο

Καλωσορίζουμε την άνοιξη στα νύχια μας με super σχέδια!