Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και ονειρευόμαστε τους ιδανικούς προορισμούς για απίθανες διακοπές!

Εσύ ακόμα να σκεφτείς που θα πας; Σου έχουμε πέντε ονειρεμένους προορισμούς για να ξεκινήσεις το booking!

#1 Πήλιο

Από τους πιο κλασικούς χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα! Από τα πιο γραφικά μέρη που μπορείς να δεις. Τσίπουρο στη χειμωνιάτικη λιακάδα, διαδρομές μέσα στα πλατάνια με θέα τη θάλασσα, πιάτα με άγρια μανιτάρια στην Τσαγκαράδα, βόλτες με άλογα στην Αργαλαστή. Τι άλλο θέλεις!

#2 Μαίναλο

Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Βυτίνα, Λαγκάδια. Όλα αυτά τα γραφικά και πανέμορφα χωριά μπορείς να τα βρεις στο Μαίναλο. Κάθε ένα έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό και σίγουρα αξίζει να τα επισκεπτείς! Τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας κατά βάση δεν εξαντλούνται ποτέ.

#3 Βελιγράδι

Το Βελιγράδι για κάποιο λόγο δεν είναι «πρώτη» επιλογή για τους Έλληνες και αυτό είναι μεγάλο λάθος! Καταρχάς είναι απλά πανέμορφο. Έπειτα είναι πολύ οικονομικό και πολύ κοντά μας. Μπορείς να πας είτε οδικώς, είτε με τρένο είτε ακόμη και αεροπορικώς.

#4 Bansko

Το Μπάνσκο, σε αντίθεση με το Βελιγράδι είναι σίγουρα μια από τις πρώτες επιλογές των Ελλήνων για χειμερινές διακοπές.

Δε θέλει και ερώτημα γιατί…Είναι οικονομικό, είναι κοντά και συνδυάζει όλα αυτά που θέλεις να δεις το χειμώνα.

#5 Πράγα

Η Πράγα είναι μαγική όλες τις εποχές, πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα!

Θα δεις ένα τοπίο εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχεις συνηθίσει. Υπέροχα κτήρια γοτθικού ρυθμού που θα σου μείνουν ανεξίτηλα. Επιπλέον η Πράγα είναι πολύ οικονομική και πραγματικά πρέπει να την «πατήσεις» άσχημα για να πληρώσεις κάτι που θα σου φανεί ακριβό.  Διάβασε ακόμη:

Κύμη: Έρωτας με την πρώτη βουτιά!

Σκύρος δαγκωτό!