Τα όμορφα, ζουμερά, γεμάτα χείλη είναι κάτι που θέλουμε όλες ή… αυτές που δεν το έχουμε τουλάχιστον. Αν έχεις ήδη γεμάτα και ζουμερά χείλη μπράβο, ευχαριστούμε για την επίσκεψη αλλά αυτό το άρθρο δεν είναι για εσένα. Αν ωστόσο έχεις χείλη που θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο γεμάτα ήρθες στο σωστό μέρος. Οι ειδικοί μας αποκάλυψαν τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου χωρίς επεμβατικές μεθόδους.

Βήμα #1
Απολέπιση
Η απολέπιση όχι μόνο θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα επιτρέποντας έτσι στο κραγιόν σου να εφαρμόσει τέλεια αλλά θα δημιουργήσει και υπεραιμία. Η υπεραιμία θα κάνει τα χείλη σου να οιάζουν πιο μεγάλα συνεπώς πιάσε την οδοντόβουρτσά σου και τρίψε καλά και το τελευταίο χιλιοστό των χειλιών σου.

Βήμα #2
Κάλυψη και φως
Ναι, θα πρέπει να καλύψεις το χρώμα των χειλιών σου με λίγο κονσίλερ και αυτό θα το κάνεις ώστε τα επόμενα βήματα να λειτουργήσουν στο 100%. Τι εννοούμε τώρα με το «φως». Εννοούμε να περάσεις ελάχιστο highlighter στο τόξο των χειλιών σου και ακριβώς κάτω από το κάτω χείλος σου στο κέντρο. Έτσι θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του όγκου από νωρίς.

Βήμα #3
Περίγραμμα
Πάρε παράδειγμα από την Kylie Jenner και πέρνα το μολύβι των χειλιών ακριβώς επάνω από την φυσική γραμμή των χειλιών σου. Έτσι θα τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα λαλά διακριτικά. Προσοχή όμως! Μην το παρακάνεις. Στόχος είναι να δημιουργήσεις μια ψευδαίσθηση που μοιάζει φυσική, όχι να κάνεις μακιγιάζ κλόουν.

Βήμα #4
Κραγιόν
Ξεκάθαρα θα περάσεις κραγιόν από όλα σου τα χείλη. Προτείνουμε να είναι έναν με δύο τόνους πιο σκούρο από το περίγραμμά σου ώστε να μην δημιουργηθεί η αντιαισθητική διχρωμία. Επίσης, είναι καλύτερα να το περάσεις με ένα πινέλο για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Βήμα #5
Lip gloss

Ξέρουμε, ξέρουμε… δεν σου πολυαρέσει αλλά θα κάνει όλη την διαφορά στον όγκο των χειλιών σου. Ταμπονάρισε λίγο το κέντρο του πάνω και του κάτω χείλους για να κάνεις το στόμα σου super ζουμερό
Αυτό ήταν όλο! Χαμογέλα πλατιά και είσαι έτοιμη!  Διάβασε ακόμη:

Οι 5 καλύτερες μάσκαρα που δοκιμάσαμε για τα μάτια σου μόνο!

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!