Η Meghan Markle ουκ ολίγες φορές μας έχει εντυπωσιάσει με την κομψότητα και την λάμψη του στιλ της. Κάθε της εμφάνιση είναι απολύτως προσεγμένη από την κορυφή έως τα νύχια με αποτέλεσμα να θέλουμε συνεχώς να αντιγράφουμε τις επιλογές της και να μάθουμε τα μυστικά της. Ο George Northwood, o κομμωτής της, έχει αποκαλύψει κατα καιρούς στη βρετανική Vogue κάποια tips που ο ίδιος χρησιμοποιεί στα μαλλιά της Markle  κάνοντάς τα να λάμπουν.

Εμείς, συλλέξαμε τις καλύτερες συμβουλές και δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο οδηγό που υπόσχεται να αναβαθμίσει το στίλ των μαλλιών σας.

1.Φυσικό στέγνωμα

Είναι σημαντικό να μην επιβαρύνουμε τα μαλλιά μας με επιπλέον θερμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες. Αφήστε τα να στεγνώσουν με το φυσικό αέρα. Δεδομένου ότι η πλειονότητα των μαλλιών έχουν ένα φυσικό κύμα, επιλέξτε να προσθέσετε ένα προϊόν που θα ενισχύσει το φυσικό σας κύμα ή ένα προϊόν για μπούκλες.Τόσο ο αέρας όσο και η θερμότητα ενεργοποιούν την δράση των προϊόντων χαρίζοντας στα μαλλιά σας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

2.Φορέστε καπέλο

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ήρθαν στη ζωή μας τα ξηρά σαμπουάν, η περιποίηση των μαλλιών μας έγινε ευκολότερη. Τα ξηρά σαμπουάν μπορούν να ανανεώσουν τα μαλλιά σας και να τα κάνουν σε 1 λεπτό να φαίνονται φρεσκολουσμένα. Σε περίπτωση βέβαια, που δεν έχετε στο ράφι σας ξηρό σαμπουάν ένα καπέλο θα σας σώσει.

3.Προσέξτε το λούσιμο

Οι περισσότερες από εμάς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι σωστός τρόπος να λούοζυμε τα μαλλιά μας. Ο κομμωτής της Markle, συμβουλεύει να εφαρμόζουμε 2 φορές σαμπουάν στα μαλλιά μας καθώς με το να τα λούζουμε μόνο μία φορά δεν τα καθαρίζουμε ολοκληρωτικά αλλά ενισχύουμε την θαμπάδα.

4.Εφαρμόστε conditioner

Το conditioner μαλλιών αποτελεί ένα αγαπημένο προϊόν, καθώς ενυδατώνει τα μαλλιά και βοηθάει στο χτένισμα. Ωστόσο, για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, πρέπει να στραγγίζουμε εντελώς τα μαλλιά μας πριν την εφαρμογή του. ‘Ετσι, η τρίχα είναι σε θέση να απορροφήσει  περισσότερη ποσότητα του προϊόντος.

5.Φροντίστε τις άκρες των μαλλιών σας

Οι άκρες είναι το πιο ευάλωτο και εύθραυστο σημείο των μαλλιών μας. Συνεπώς, απαιτείται μέγιστη προσοχή. Συμβουλευτείτε τον ειδικό που επιμελείται τα μαλλιά σας και επιλέξτε λαδάκια, έλαια ή ορούς επανόρθωσης που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και έχουν ώς σκοπό να θρέψουν, να ενυδατώσουν και τέλος, να δυναμώσουν τα μαλλιά σας.  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

O πιο τέλειος και φυσικός τρόπος για να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς πιστολάκι!