Μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού να αποτέλεσαν μια έμμεση επιβεβαίωση της σχέσης του, όπως και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Instagram από το ταξίδι τους στο εξωτερικό, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει τον δεσμό τους δημοσίως.

Το έκανε τώρα ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ της RealLife της Real News αναφέρει ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πολύ ερωτευμένος με την Κατερίνα Γερονικολού και δεν σταματά να της στέλνει μηνύματα και να της τηλεφωνεί όταν δεν είναι μαζί.

Πληροφορίες από το στενό του περιβάλλουν αναφέρουν στην εφημερίδα ότι ηθοποιός όταν δεν την καλεί στο τηλέφωνο στα διαλλείματα του, της στέλνει αμέτρητα θερμά μηνύματα στο κινητό και στα inbox στα social media. Σε ένα από αυτά μάλιστα φέρεται να της έχει γράψει: «Σ’ αγαπώ, ζωή μου».

Το ζευγάρι, που συγκατοικεί σε σπίτι στου Παπάγου, είναι πολύ ευτυχισμένο και όπως τονίζουν οι δικοί τους άνθρωποι στην εφημερίδα: «Απολαμβάνουν την αγάπη και τον παθιασμένο έρωτά τους χωρίς να σκέφτονται κάποιο μεγαλύτερο βήμα, τουλάχιστον, προς το παρόν».  Διάβασε ακόμη:

Hot: Η Μπέτυ Μαγγίρα με ολόσωμο μαγιό στο instagram!

Η Νάντια Μπουλέ έβαλε σιδεράκια και μας τα δείχνει όλο χαρά!