Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε δυναμικά στη ζωή μας με τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούγαμε το όνομά της, γιατί εκτός από τον τίτλο της στα ελληνικά καλλιστεία ως Σταρ Ελλάς και τη διεθνή της καριέρα, η επιστροφή της στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε συνοδεύτηκε και από έντονες φήμες για σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μάλιστα, είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες της από βραδινή της έξοδο με τον τραγουδιστή και το ρεπορτάζ ανέφερε ότι κυκλοφορούσαν ως ζευγάρι. Όμως, δεν άργησαν να έρθουν και τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Και έρχεται τώρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντήσει γι’ αυτή τη σχέση σε συνέντευξή της στο tv Έθνος: «Ναι, υπήρξαν [σ.σ.: φήμες]. Το δεύτερο [σ.σ.: ότι χώρισαν] δεν το έχω διαβάσει. Φήμες, λοιπόν, υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα. Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μια πόρτα που αν την ανοίξεις, δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή».

Και ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και δεν σκοπεύει να το κάνει: «Δεν συζητώ την προσωπική μου ζωή όχι μόνο δημόσια αλλά παρά μόνο με ελάχιστους φίλους, πολύ κοντινά μου πρόσωπα. Δύο - τρεις άνθρωποι μετρημένοι. Όσα σχετίζονται με την καρδιά μου, θέλω να τα κρατήσω για τον εαυτό μου».

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε δηλώσει σε σχετική ερώτηση μπροστά στις κάμερες ότι η σχέση με την Παπαγεωργίου δεν ήταν παρά φήμες: «Όχι, δεν ισχύει. Μην ακούτε τίποτα. Ψέματα είναι όλα!»

 

Πηγή: joy tv

   Διάβασε ακόμη:

Hot: Η Μπέτυ Μαγγίρα με ολόσωμο μαγιό στο instagram!

Η Νάντια Μπουλέ έβαλε σιδεράκια και μας τα δείχνει όλο χαρά!