Δεν χρειάζεται πάντα να κάνεις ριζικές αλλαγές και πλήρης ανανέωση για να δείξει το σπίτι σου υπέροχο. Μικρές "κινήσεις" και έξυπνοι τρόποι μπορούν να αλλάξουν την εικόνα στους χώρους του σπιτιού σου, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα.

1- Συμμάζεψέ το: Χαρτιά, κουτιά, πράγματα που δεν χρειάζονται στον χώρο απλώς δημιουργούν ένα χάος και μια αταξία που ρίχνουν τη σκιά τους στη διακόσμηση του σπιτιού, που με μια καλή οργάνωση και καθαριότητα μπορεί να αναδειχτεί χωρίς να αλλάξεις κάτι άλλο.

2- Αφαίρεσε πράγματα: Πολλές φορές αρκεί απλά να αφαιρέσεις μερικά πράγματα από τον χώρο για να μπορέσει να "αναπνεύσει" και αυτός να αναδειχτεί καλύτερα.

3- Άφησε χώρο ανάμεσα στα έπιπλα: Απομάκρυνε τα έπιπλα μεταξύ τους δημιουργώντας μεγαλύτερο χώρο και ανοίγματα. Ο χώρος θα δείχνει πιο άνετος και πιο φωτεινός.

4- Πρόσθεσε λουλούδια: Τα φρέσκα λουλούδια και φυτά δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδα στον χώρο και απαλύνουν τη μοντέρνα αισθητική και τις αυστηρές γραμμένες ενός λεπτομερώς διακοσμημένου χώρου.

5- Άλλαξε τη διάταξη των επίπλων: Δεν χρειάζεται τα έπιπλα να έχουν συγκεκριμένη διάταξη, μπορείς να τοποθετήσεις μια πολυθρόνα ή ένα τραπεζάκι διαγώνια και να αλλάξεις την εικόνα του χώρου.

   Διάβασε ακόμη:

Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά παιδικά δωμάτια για να πάρεις ιδέες!

Βρήκαμε στο Pinterest τις πιο όμορφες shabby chic κουζίνες για να πάρεις ιδέες!