Τα έντονα κραγιόν είναι εντυπωσιακά και δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά παραπάνω όταν τα φοράτε. Παρόλα αυτά, αυτές οι αποχρώσεις δεν είναι «χαριστικές», αφού οποιαδήποτε ατέλεια υπάρχει στην εφαρμογή τους φαίνεται και δεν κρύβεται όπως συμβαίνει με τις ανοιχτόχρωμες. Για να δείχνουν πάντα άψογα,  λοιπόν, τα χείλη σας με έντονα κραγιόν, ακολουθήστε τα παρακάτω tips.

Tips for your lips

απολέπιση και η ενυδάτωση των χειλιών πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ είναι πάρα πολύ βασικά βήματα . Μην τα ξεχνάτε, γιατί αλλιώς θα καταλήξετε με αντιαισθητικά ξηρά σημεία στα χείλη σας, τα οποία αν επιλέξετε ματ υφή κραγιόν θα φαίνονται ακόμα πιο έντονα. Αν τα χείλη σας ξεραίνονται εύκολα, προτιμήστε ένα glossy ή ένα ενυδατικό, κρεμώδες έντονο κραγιόν.

Ξεκινάτε πάντα σχεδιάζοντας το περίγραμμα με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν, ώστε να μην «τρέξει». Τι γίνεται αν κάνετε λάθος στο σχήμα; Πολύ απλά σβήστε το μολύβι που βρήκε εκτός του περιγράμματος χρησιμοποιώντας μία μπατονέτα και έπειτα περάστε πάνω από το σημείο ένα μπεζ μολύβι ή λίγο concealer. Δεν θα φαίνεται τίποτα, ενώ θα λειτουργήσει και σαν highlighter, «φωτίζοντας» την περιοχή.

Τέλος, μην ξεχνάτε να παίρνετε μαζί σας το κραγιόν για να το ανανεώνετε όταν χρειάζεται. Σε περίπτωση που βάλετε σταθερό, ματ, υγρό κραγιόν που στεγνώνει, πριν το ανανεώσετε, αφαιρέστε το, για να μην καταλήξετε με χείλη που μοιάζουν με.. στόκο.  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!