πως έχουμε πει, η ομορφιά, η διάθεση, η αυτοπεποίθηση μίας γυναίκας δε εξαρτάται σε καμία περίπτωση από έναν αριθμό. Το αριθμό που δείχνει η ζυγαριά, τα κεράκια της τούρτας της ή το ύψος της. Αυτό σημαίνει πως η καθεμία από εμάς είναι όμορφη με τον δικό της μοναδικό τρόπο, όποιος και αν είναι ο σωματότυπος της. Υπάρχουν και κάποιες στιγμές βέβαια που θα ευχόμασταν να είχαμε λίγους επιπλέον πόντους ύψους για να φαινόμαστε πιο ψηλές.

Τα νέα για ακόμα μία φορά είναι πολύ καλά για όλες μας, καθώς υπάρχουν κάποια styling tips, που μπορούμε να υιοθετήσουμε όλες μας και να δείχνουμε πιο ψηλές. Το Νο1 βήμα μας θα πρέπει να είναι να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσουμε looks με αυτά τα κομμάτια, τα οποία να κολακεύουν τη σιλουέτα μας.

Πώς θα το πετύχετε;

Mini φορέματα

INSTAGRAM @DEBORAHSYMONDONEIL

Τα mini φορέματα εκτός από πολύ θετική επίδραση στη ψυχολογία μας, κάνουν και τη σιλουέτα μας να δείχνει στα καλύτερα της. Ο λόγος είναι απλός, καθώς τονίζουν τα πόδια μας και τα κάνουν να δείχνουν πιο ψηλόλιγνα.

Denim παντελόνια

INSTAGRAM @JESSCHAMILTON

Να, ένας επιπλέον λόγος για να αγαπάμε τα jeans που έχουμε στη συλλογή μας. Εάν θέλετε να δείχνετε πιο ψηλή φορώντας απλώς ένα denim παντελόνι, αρκεί να επιλέξετε ένα ψηλόμεσο και να το συνδυάσετε είτε με μία μπλούζα είτε με ένα πουκάμισο, το οποίο θα φορέσετε από μέσα. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ψηλόμεσα παντελόνια

INSTAGRAM @ROCKY_BARNES

Τα ψηλόμεσα παντελόνια γενικώς είναι ό,τι χρειάζεστε αν θέλετε να δημιουργήσετε σύνολα που να σας δείχνουν πιο ψηλές. Όσο περισσότερο φτιάχνει ο καιρός μάλιστα, μπορείτε να επενδύσετε σε ψηλόμεσα παντελόνια σε ανάλαφρα υφάσματα που μπορείτε να φορέσετε κάθε στιγμή της ημέρας.

Slip dresses

INSTAGRAM @TESAJURJASEVIC

Τα slip φορέματα ήταν μεγάλη τάση τη δεκαετία του ’90, ενώ έχουν επιστρέψει και πάλι φέτος.  Εμείς σας προτείνουμε να προσθέσετε ένα στη συλλογή σας καθώς το λεπτό ύφασμα και ο minimal σχεδιασμός του θα κάνει τη σιλουέτα σας να δείχνει ψηλόλιγνη.  Διάβασε ακόμη:

Αναμένουμε την πιο ζεστή ugg-λιά του χειμώνα!

Τα πιο fashionable μωράκια του Instagram!