Ξέρουμε ότι η καραντίνα, έχει αρχίσει και στη δίνει στα νεύρα! Ψ-Υ-Χ-Ρ-Α-Ι-Μ-Ι-Α!

Μπόρα είναι και θα περάσει, γι'αυτό κοίτα να ηρεμήσεις και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Ναι, υπάρχει κι αυτή!

Το "μείνουμε σπίτι" -αυτή την περίοδο- είναι μια εντολή που αφορά και προστατεύει την υγεία μας αλλά και την υγεία των συνανθρώπων μας, γεγονός που οφείλουμε να το σεβαστούμε!

Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει άρδην και τώρα πρέπει να συμβιβαστούμε και να ζήσουμε με αυτή!

Όχι, όχι δεν μας παίρνει από κάτω!

Να μερικά οφέλη που έχει η καραντίνα στην υγείας μας (εκτός του ότι μας προστατεύει από τον ιό):

#1 Ξεκούραση - ξεκούραση - ξεκούραση

Αλήθεια, πότε άλλοτε είχες την ευκαιρία στο παρελθόν, να κοιμηθείς τόσο πολύ; Τώρα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις έναν ξεκούραστο βραδυνό ύπνο αλλά και να απολαύσεις μια μεσημεριανή σιέστα, σαν αυτές που απολάμβανες σαν παιδί τα καλοκαίρια! Ο ύπνος, όπως λένε και οι περισσότερες έρευνες, είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας.

#2 Υγιής επιδερμίδα

Έχεις να βάλεις μακιγιάζ αρκετές μέρες! Παρατήρησες το πόσο πολύ μπορεί να έχει αλλάξει η επιδερμίδα σου;;; Επιτέλους αναπνέει σωστά! Αν συνεχίσεις κιόλας τη σωστή περιποίηση τότε θα δεις θαύματα!

#3 Χρόνος για άσκηση

Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να επικεντρωθείς στο σώμα σου και τις ανάγκες του! Ελεύθερος χρόνος αρκετός οπότε....Μην τεμπελιάσεις, σκέψου πόσα οφέλη έχει η άσκηση για την υγεία σου! Μια με δυο ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές για να διατηρηθείς σε καλή σωματική αλλά και ψυχική κατάσταση! Extra tip: Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετά βιντεάκια με ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις!

#4 Σωστή διατροφή

Δεν έχεις καμία δικαιολογία στο να μην τρέφεσαι σωστά! Έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στην κουζίνα σου δημιουργώντας νόστιμες και υγιεινές γεύσεις! Πολύχρωμες σαλάτες, όσπρια, φρουτοσαλάτες! 

Εκμεταλλεύσου το χρόνο που έχεις τώρα και σταμάτα να γκρινιάζεις!  Διάβασε ακόμη:

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!

3 λόγοι που δεν χάνεις με τίποτα την κοιλιά!