Αν μόλις βρήκες το άλλο σου μισό τότε μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις απόλυτα. Έτσι για σιγουριά, αν και ξέρουμε ότι δεν τα πιστεύεις κατά βάθος. Τι; Τι είναι αυτό που κρατάς; Ο Αστρολόγος Ιουλίου;

Ας αφήσουμε λοιπόν τα ψέματα γιατί όλες μας λίγο πολύ ρίξαμε κλεφτές ματιές στο ζώδιο του έτερον ήμισυ αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

ΚΡΙΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί, ότι ο Κριός ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει όμως με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Ζυγό, Σκορπιό και Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ. Δεν ταιριάζει με Κριό, Λέων, Σκορπιό, Τοξότη και Υδροχόο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει με Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Τοξότη και Ιχθύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ταιριάζει με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Δεν ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ταιριάζουν με Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς και ο Τοξότες. Ταιριάζουν λιγότερο με Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι ταιριάζουν με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους ,Σκορπιούς και Αιγόκερους. Ταιριάζουν λιγότερο με Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθείς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ταιριάζει με Διδύμους, Λέων, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο. Λιγότερο με Κριό, Καρκίνο, Αιγόκερω και Ιχθύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ταιριάζουν με Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ. Δεν ταιριάζουν με Κριό, Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι  Τοξότες ταιριάζουν με Κριό, Λέων, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο. Λιγότερο με Ταύρο, Δίδυμο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς. Λιγότερο με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος  ταιριάζει με Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Λιγότερο με Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ταιριάζει με Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς. Λιγότερο με Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους, Ζυγούς και Τοξότες.

 

Ελπίζουμε τα νέα να ήταν ευχάριστα για σένα και τα ζώδια σας να ταιριάζουν απόλυτα. Αν πάλι ήταν κακά τα μαντάτα μην στενοχωρηθείς διάβασε τα άρθρα με όλες τις φετινές τάσεις και θα ξεχαστείς αμέσως…!  Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!