"Μετά τις γυναίκες, τα λουλούδια είναι ότι πιο όμορφο δημιούργησε ο θεός στον κόσμο…" είπε κάποτε ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας, Christian Dior. Κι όχι άδικα. Μη με ρωτήσεις το γιατί. Το βλέπεις κάθε μέρα. Στο κατακόκκινο χαμόγελο, στα μάτια, στο άρωμα, στη χάρη της.

Είναι κορίτσι, είναι γυναίκα, είναι σύζυγος, είναι μάνα, είναι εργάτης της ζωής.

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της τον πιο όμορφο και σπουδαίο εαυτό της κι ας μη το δείχνει κάποιες φορές. Τον κρατά καλά φυλαγμένο γι’ αυτούς που το αξίζουν. Συμφωνείς, έτσι; 

Θυμάμαι τον εαυτό μου και τις φίλες μου να κρατάμε ημερολόγιο όταν ακόμα ήμασταν μαθήτριες (Όλες λίγο πολύ το έχουμε κάνει). Γράφαμε μέσα πως θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Σπουδαίες γυναίκες. Όχι, σαν αυτές που βλέπαμε στα περιοδικά. Ωραία ρούχα, ωραία μαλλιά...αλλά σαν τις μαμάδες μας, τις γιαγιάδες μας και τις δασκάλες μας! Σπουδαίες! Σήμερα,  καμιά φορά μαζευόμαστε κι εκεί ανάμεσα σε συζητήσεις για σχέσεις, ρούχα, προβλήματα, χαρές και λύπες τους φωνάζω να διαβάσουν τι έγραφα στα 17 μου. Και γελάμε  και νοσταλγούμε. 

Κάπως έτσι γεννήθηκε και το Woman’s Diary ή αλλιώς "Γυναικείο Ημερολόγιο". Απο την αγάπη μας για την γυναίκα κι ότι την περιτριγυρίζει. 

Αρκετά χρόνια μετά, λοιπόν, αποφάσισα το δικό μου ημερολόγιο να το μοιράζομαι καθημερινά με όλες τις γυναίκες, μόνο που τώρα κάθε σελίδα του θα είναι και μια από αυτές. Και πάλι σπουδαίες γυναίκες! Γιατί όλες είμαστε αρκεί να το πιστέψουμε...

 

Υπομονή & έχουμε να μοιραστούμε πολλά!

Έλενα,

xxx  Διάβασε ακόμη:

Επιστροφή στη φύση: Άγγιξα λίγο «παράδεισο» και γύρισα…

Τρίκαλα Κορινθίας: Αέρας βουνού και διαμονή σε κορμόσπιτο, τι άλλο να ζητήσεις;