Τα μεξικάνικα εστιατόρια Amigos, στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη παραμένοντας πάντα πιστά στις αρχές αλλά και στις γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας και θέλοντας να εκπαιδεύσουν το αθηναϊκό κοινό στις μεξικάνικες γευστικές διαδρομές έχουν μια ξεχωριστή μεσημεριανή πρόταση... για όλους!

Φτάνοντας:

  • Θέλεις να καθίσεις μέσα ή πίσω στην αυλή?
  • Πίσω; Αυλή;

Στην αυλή. Χωρίς πολλά πολλά! Γιατί το μεξικάνικο εστιατόριο Amigos πέρα από το γεγονός ότι έχει τέλειο φαγητό έχει και την πιο τέλεια αυλή. Όλα θυμίζουν Μεξικό, εσωτερική αυλή, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και μεξικάνικες γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν κατευθείαν στη Λατινική Αμερική.

Φάγαμε για αρχή νάτσος με πικάντικη σάλτσα ντομάτας, εν συνεχεία ένα τεραστίων διαστάσεων burrito με κιμά, burritos με κοτόπουλο και λιωμένο τσένταρ από πάνω -κόλαση- πικάντικα fajitas με χοιρινό με μαλακές πιτούλες τις οποίες γεμίσαμε μόνοι μας (και τις τσακίσαμε), σαλάτα de pollo όπου μέσα σε μια φωλιά από κρατσανιστή τορτίγια μαρούλια, ξινόμηλα, φιλετάκια κοτόπουλο, ντομάτα και σάλτσα γουακαμόλε προορίστηκαν να τέρψουν τον ουρανίσκο μας.

 Όλα αυτά με τη συνοδεία κοκτέιλ μαργαρίτας, frozen strawberry και Paloma με βάση τι άλλο  την tequila! Ο κατάλογος των κοκτέιλ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός με αμέτρητους συνδυασμούς που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την επιλογή του κοκτέιλ.

Μετά ακολούθησαν και μια γύρα από τα ίδια (κοκτέιλ!). Και μετά σορμπέ λεμόνι να αλλάξει η γεύση. Ε και επειδή άλλαξε και δεν το θέλαμε θα ξαναπάμε!  Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!