Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν αποχωρίζονται ποτέ το μαγικιάζ τους, ακόμα και στην παραλία, θα πρέπει να το κάνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλλοιωθεί από τον ήλιο και τη θάλασσα. Το κύριο μυστικό είναι φυσικά να χρησιμοποιείς waterproof προϊόντα και να μην το παρακάνεις στην ποσότητα.

  • Το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να αποφεύγεις το κλασσικό μέικ απ. Προτίμησε ένα αντηλιακό με χρώμα, καθώς είναι κάτι που μπορείς να φοράς άφοβα στην παραλία και που σε προστατεύει και από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
  • Για τα μάτια επίλεξε μία αδιάβροχη μάσκαρα και άπλωσε την μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Έτσι το μάτι δείχνει πιο μεγάλο και το βλέμμα αποκτά φυσική ένταση.
  • Αν επιθυμείς να χρησιμοποιείς και ρουζ, προτίμησε ένα κρεμώδες προϊόν και όχι σε μορφή σκόνης ώστε να είναι πιο σταθερό και να δίνει ένα ματ αποτέλεσμα.
  • Όσον αφορά τα χείλη μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα. Καλό θα ήταν πάντως να χρησιμοποιείς ειδικά αντηλιακά sticks ή lip gloss που διαθέτουν και δείκτη προστασίας.


  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!