Οι μάσκαρα αποτελούν το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσεις ένα σαγηνευτικό (πολλά υποσχόμενο)  και βαθύ βλέμμα! Δεν πρέπει να το διαλέξεις βιαστικά και φυσικά δεν πρέπει να το τσιγκουνευτείς  (μιλάμε για τα μάτια σου)!

Εμείς δοκιμάσαμε κάποιες, το τελευταίο διάστημα, και σου τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

  1. Κάντο όπως η Coco (Chanel)

Δεν θα μπορούσε να μην ήταν η νούμερο ένα. Η μάσκαρα Chanel  Le Volume αποτελεί ένα από τα καλύτερα προϊόντα του διάσημου οίκου. Ξεμπλέκει και χτενίζει τις βλεφαρίδες ενώ τις κάνει να μοιάζουν κατά πολύ μεγαλύτερες! Με το πέρασμα του χρόνου δεν αλλοιώνεται ενώ η διάρκειά της ξεπερνά τους 6 μήνες! Η τιμή της είναι στα 36 ευρώ αλλά  για ένα χρόνο δεν θα χρειαστείς άλλη!

  1. YSL: Βάλε χρώμα, πολύ χρώμα

Η νέα μάσκαρα του οίκου Yves Saint Laurent Vinyl Couture δεν θα περιποιηθεί έτσι απλά τις βλεφαρίδες σου αλλά θα τις μετατρέψει σε χρωματιστό τοπίο. Διαθέτει ένα τεράστιο και μαλακό βουρτσάκι, ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες βλεφαρίδες σου. Θα τη βρεις σε διάφορα χρώματα, από έντονο φούξια μέχρι πράσινο! Η τιμή της είναι στα 30 ευρώ.

  1. Σίγουρα είναι Maybelline!

 Μας καλομαθαίνει με τα προϊόντα της η εν λόγω εταιρεία καλλυντικών! Γατίσιο βλέμμα προσφέρει η μάσκαρα της «The colossal go extreme leather black» . Έντονο μαύρο για αποφασιστικό βλέμμα. Προτίμησε το για βραδινές glamorous εμφανίσεις και δεν θα χάσεις! Θα την βρεις στα 12,50 ευρώ.

  1. Mac  όπως λέμε επαγγελματικό μακιγιάζ

Η πρωτοποριακή της φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία και το 77-mineral complex που διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, τις τονίζει μια προς μια και δεν δημιουργεί κόμπους. Χαρίζει το πιο έντονο, clean cut αποτέλεσμα. Η τιμή που θα την βρεις είναι 22 ευρώ.

  1. Erre Due: Μίνι αλλά θαυματουργή!

Χάρη στο μοναδικά σχεδιασμένο Mini βουρτσάκι της, ανασηκώνει και αναδεικνύει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει ενώ εγγυάται διαχωρισμό ακριβείας και  φοβερό μήκος. Σούπερ και σε απίστευτη τιμή! Μόνο 11 ευρώ!  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!