Κατέφθασε και ο Αύγουστος! Ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στις προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια. (Έτσι για να μας πάει καλά ο μήνας..)

Ο Αύγουστος, που μόλις ξεκινάει, θεωρείται μήνας ιδιαίτερα περίπλοκος και κάπως απαιτητικός για όλα τα ζώδια (Ζόρια φίλη αλλά μην πτοείσαι έχεις 31 μέρες για να τον ισιώσεις και να τα διαψεύσεις όλα).

Πάμε να δούμε τι τελικά μας περιμένει...

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σας θέλει απόλυτα συγκεντρωμένους στις δικές σας υποχρεώσεις για τις οποίες θα χρειαστεί τώρα  να πάρετε οριστικές αποφάσεις, πάντα όμως με γνώμονα τα οικονομικά σας! Η διαπραγματευτική σας δύναμη αυξάνεται και θα δείτε ότι ακόμα και αν χρειάζεται να προγραμματίσετε ή να οριστικοποιήσετε μία συμφωνία που θα έχει έναρξη ισχύος αργότερα, εσείς θα θέλετε να την κατοχυρώσετε ήδη και καλό είναι να το κάνετε και γραπτά γιατί αυτό θα σας διασφαλίσει περισσότερο… Ερωτικά, όσο προχωρούμε στα μέσα του μήνα και μετά αυτό σας αυξάνει την όρεξη για έρωτα καθώς τώρα θέλετε να είστε στο επίκεντρο και σωστά θέτετε τον εαυτό σας σε αυτή τη βάση και προχωράτε ακάθεκτοι! Τώρα λαμβάνετε και πρωτοβουλίες που είναι τόσο καλοδεχούμενες όσο και να τις απολαύσετε μαζί είτε πρόκειται για έναν καινούργιο έρωτα είτε για έναν που ήδη υφίσταται και θέλετε να τον αναζωπυρώσετε και να τον απολαύσετε όπως ακριβώς αυτός να είναι ιδεατός και χωρίς ίχνος αμφιβολίας ή και καμίας σκιάς!

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι ένας μήνας με κοντινές αποδράσεις και άκρως επικοινωνιακή διάθεση που αυτή είναι που θα σας κάνει και να αναθαρρήσετε και να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον επιχειρήματα για να κατανοήσετε ποια είναι τα δυνατά σας σημεία και που μπορείτε να στηριχτείτε για να προχωράτε και να νιώθετε χρήσιμοι, δημιουργικοί αλλά και ανταγωνιστικοί. Έτσι λοιπόν, ενώ στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να δώσετε μία μάχη ίσως και σκληρή ίσως και με όρους που αρχικά σας φοβίζουν, εκεί είναι που θα πρέπει να δείξετε μέχρι που μπορείτε να υποχωρήσετε και μέχρι που θα πρέπει να παραμένετε ακίνητοι και να αρνηθείτε οποιοδήποτε συμβιβασμό. Στα ερωτικά σας  είστε τόσο συγκεντρωμένοι και τόσο που παίρνετε δύναμη από αυτά! Και σ’ αυτόν τον τομέα  όμως, υπάρχουν ζητήματα που για εσάς είναι μείζονος σημασίας και οι αντιπαραθέσεις είναι δημιουργικές και δυναμικές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας μήνας που σταδιακά σας δημιουργεί νέα συναισθήματα και σας κάνει να θέλετε να νιώθετε ασφαλείς και κυρίως να διασφαλίζετε τη θέση και τον τρόπο που αισθάνονται και προς εσάς αυτό το μήνα. Βέβαια θα το κάνετε με μεγαλύτερη ένταση στις αρχές του μήνα για να ξέρετε ποια είναι η θέση σας και πως μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε. Ερωτικά, λοιπόν  όλο και περισσότερο θέλετε να ξέρετε τι μπορείτε να προσφέρετε και πόσο σας επιτρέπουν να παρεμβαίνετε… Στα επαγγελματικά σας, οι ευκαιρίες για ανοίγματα οικονομικά με άμεσα ανταποδοτικό χαρακτήρα έρχονται να σας αποδείξουν ότι δεν υπάρχει καλοκαίρι και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε σε αυτόν τον τομέα. Ίσως και να εκμεταλλευτείτε την απουσία άλλων, ή να θεωρήσετε ότι η αναλγησία των ανταγωνιστών σας είναι για εσάς μία ακόμα ευκαιρία. Μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε κιόλας, αφού χρειάζεστε και ξεκούραση, και φυσικά να παίρνετε δύναμη για να προχωράτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναμφισβήτητα είναι ο μήνας σας και από ευκαιρίες και από δική σας δράση για να αποδείξετε αυτά που θέλετε και να προπορευτείτε! Τώρα λοιπόν ξέρετε ότι οι διεκδικήσεις αλλά και η δυναμική σας δεν μπορούν να εγκλωβιστούν πουθενά και για κανένα λόγο και εσείς τόσο περισσότερο τις προχωράτε και ανοίγεστε. Αυτό που δε σας φοβίζει είναι το καινούργιο που το υποδέχεστε με χαρά και δημιουργείτε τις προϋποθέσεις σχεδόν άμεσα από την στιγμή που το αντιλαμβάνεστε… Αν κλείσετε και οτιδήποτε σας καθυστερούσε ή σας κρατούσε πίσω για οποιοδήποτε λόγο, τώρα πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να απεγκλωβιστείτε. Ερωτικά, έχετε ανησυχίες, γιατί θέλετε το απόλυτο,  και αυτό όμως σας θέλει και δεν τίθεται κανένα θέμα ποιος θα κάνει την αρχή… Εσάς πάντως  δύσκολα θα σας πάρει κάποιος την πρωτιά… Επαγγελματικά, μην φοβάστε να αρνείστε, και κυρίως να δείχνετε ότι δε φοβάστε ακόμα και αν δεν έχετε απόλυτα έτοιμες τις εναλλακτικές σας!

ΛΕΩΝ

Σταδιακά αλλάζει η διάθεσή σας  αυτό το μήνα και φυσικά έχετε όλες τις προϋποθέσεις να νιώθετε μοναδικοί και κυρίαρχοι των καταστάσεων. Αρχικά πρέπει να κάνετε ανασύνταξη δυνάμεων και να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία και να αναζητήσετε λύσεις. Ερωτικά πάντως θέλετε να είστε πιο συγκεκριμένοι, και αυτό που θέλετε περισσότερο είναι να δώσετε μία παρατεταμένη λύση σε κάτι και να προχωρήσετε σε νέα βάση, αυτή τη φορά όμως με συγκεκριμένες προδιαγραφές, που θα διασφαλίζει σταθερότητα. Σίγουρα πάντως  η δική σας διάθεση είναι συμβιβαστική αλλά μέσα σε πλαίσια… Επαγγελματικά, μπορείτε και να ενθουσιαστείτε και να πιστέψετε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, όμως θα πρέπει να το μεταθέσετε για αργότερα… Βασικά, καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να μην παρασυρθείτε από κάτι που αγνοείτε και τελικά να κάνετε μία λάθος επικοινωνία που θα σας στοιχίσει και μοιάζει τελεσίδικη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας που θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες και γενικά να είστε πολύ εξωστρεφείς και να αποδέχεστε προτάσεις για έξοδο και να περνάτε καλά χωρίς να δεσμεύεστε ή  χωρίς να  νιώθετε ανεξάρτητοι μέσα από αυτό… Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας και εκμυστηρευτείτε όλα αυτά που κρατάτε κλειδαμπαρωμένα στην ψυχή σας  αλλά προσέξτε σε ποιόν θα πείτε και τι και κυρίως μην ανοιχτείτε παραπάνω από όσο επιτρέπεται  γιατί μία πληροφορία μπορεί να παρερμηνευθεί και να σας δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια, και μάλιστα από δική σας υπαιτιότητα… Ερωτικά πάντως θέλετε να πιστεύετε ότι δεν πιέζετε κανέναν αλλά σίγουρα ζητάτε πολλά και θέλετε και ακόμα περισσότερα. Επαγγελματικά  αναγνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή που θα είναι ιδιαίτερα καινοτόμα και θα σας δώσει και κατιτίς παραπάνω σε αναγνώριση!

ΖΥΓΟΣ

Ένας μήνας με πολλές υποχρεώσεις για εσάς και ακόμα περισσότερες που θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή και βιάζεστε και δε θέλετε να τις μεταθέσετε για αργότερα. Η οικογένειά σας παραπονιέται ότι τους παραμερίζετε και δεν τους δίνετε την προσοχή που θα ήθελαν από εσάς… Εκεί είναι που θα πρέπει να δείξετε μέχρι ποιο σημείο θα ανταποκριθείτε και σε ποιο δεν είναι δικό σας και δεν χρειάζεστε να ασχολείστε… Μία μετάλλαξη στις οικογενειακές σας σχέσεις είναι αυτό που θα βοηθούσε… Ερωτικά αγχώνεστε και θέλετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας  αλλά αυτό θα το κάνετε με έναν τρόπο που δε θα είναι στα πλαίσια μίας συμβιβαστικής λύσης  αλλά θα είστε απόλυτοι και σχεδόν δε θα αφήνετε κανένα περιθώριο για συζητήσεις. Άλλωστε  θεωρητικά έχετε ξεπεράσει τα όριά της υπομονής σας και τώρα απλώς το δείχνετε και στους άλλους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας με πολλές επαφές και αν είναι και με άτομα του εξωτερικού ή δουλειές που έχουν να κάνουν με αυτό ακόμα καλύτερα, γιατί μπορείτε και να τις επεκτείνετε και να τις εδραιώσετε. Άλλες  όμως χρειάζεται να τις τερματίσετε ή να τους δώσετε μία άλλη μορφή, πιο συμφέρουσα για εσάς. Ερωτικά  τα πράγματα αρχίζουν και σας ομορφαίνουν ή σας καθησυχάζουν ή σας δίνουν απαντήσεις που είναι σημαντικές για εσάς και σας δημιουργούν την επιθυμία  να μιλάτε πολύ ή να αφήνετε να πλανάται ένα ωραίο μυστήριο… Επαγγελματικά, τα πράγματα μπορείτε να τα οριοθετήσετε μέσα σε νομικά πλαίσια που να σας καλύπτουν πλήρως και να υπάρχουν τόσο ευκρινείς διαχωριστικές γραμμές όσο και να μη μπορείτε να ξεφύγετε εν μέρει, αλλά μόνο εντελώς μέσα από αυτές. Βέβαια, αν αυτό αποτελεί και δική σας επιδίωξη τότε πολύ καλά το κάνετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ιδιαίτερα διερευνητικοί αυτό το μήνα που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σκέφτεστε αφού διαρκώς το μυαλό σας τριγυρίζει και θέλετε να κάνετε αναγνωριστικές κινήσεις που όμως θα είναι τόσο διακριτικές όσο και σχεδόν κανείς να μην τις ανακαλύψει. Για τα ερωτικά σας αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να ζήσετε έναν έρωτα μακριά από όλους και από όλα, χωρίς απαραίτητα να είναι τύπου παράνομος (αλλά και αυτό παίζει ως ενδεχόμενο)… Πάντως  ξέρετε τι θέλετε στα ερωτικά σας και αυτό δεν μπορεί να σας το πάρει κανείς  αντιθέτως θέλετε να το ενισχύσετε κιόλας. Επαγγελματικά, τα πράγματα περιπλέκουν γιατί υπάρχουν σημαντικές οικονομικές διεκδικήσεις που εσείς πιστεύετε ότι είναι δικές σας και αν όχι ολόκληρες, ένα μέρος αυτών που θέλετε να το πάρετε και να του δώσετε και επεκτατικές τάσεις. Πάντως ίσως και να δυσαρεστηθείτε από την στάση κάποιων που θεωρούν μονοπώλιο ή δική τους περιουσία κάτι που ουσιαστικά δεν τους ανήκει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας μήνας με πολύ έντονη δραστηριότητα για εσάς και αν κουραστείτε ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα θα ξέρετε ότι θα το εξαργυρώσετε αργότερα αφού τώρα σπέρνετε και μετά θα θερίσετε… Επαγγελματικά  πάντως όλο και πιο βαθειά μπαίνετε σε μία συζήτηση που θέλετε να της δώσετε συγκεκριμένη οντότητα και να αναλάβετε και δεσμεύσεις.  Σίγουρα όμως  κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω ή να ολοκληρώσετε έναν κύκλο πραγμάτων που μόνο σας καθυστερούσε χωρίς να έχει το ανάλογο αντίκρισμα… Ερωτικά, τα πράγματα είναι τόσο σταθερά και τόσο που θέλετε να τα απολαύσετε, που αυτό δε σας δημιουργεί κανένα εμπόδιο να το κάνετε  αρκεί να ξέρετε ότι όσο το θέλετε εσείς  άλλο τόσο το θέλουν και οι άλλοι και φυσικά είναι διατεθειμένοι να το κάνουν και να σας αφοσιωθούν ολοκληρωτικά! Δεσμεύεστε περισσότερο και αν το θέλετε απολαύστε το, αν καταλάβετε ότι δε σας ταιριάζει εκεί αρχίζουν τα προβλήματα που όμως θα τα αντιμετωπίσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας που σταδιακά θα σας απεγκλωβίσει ή θα σας αποσυμφορήσει από το βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα που έχετε που το κάνετε καταναγκαστικά ή που βλέπετε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές και όλα εξαρτώνται από εσάς! Είστε πολύ συγκεντρωτικοί και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει τουλάχιστον στο πρώτο μισό του μήνα. Βέβαια αντιλαμβάνεστε την ανάγκη και να έχετε ικανούς συνεργάτες ώστε να μην περνάνε όλα από εσάς. Αυτό φυσικά θα το δείτε στη συνέχεια και θα προσπαθήσετε να μοιραστείτε κάποιες από αυτές έστω και ένα μικρό μέρος τους. Ερωτικά, τα πράγματα έχουν ως εξής: Και εδώ θέλετε συγκεκριμένο πρόγραμμα και αν αυτό δε θέλετε να το βάλετε μόνοι σας, τότε θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε αυτό που θα σας βάλουν οι άλλοι. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργείτε υποχρεώσεις που την στιγμή που το κάνετε δεν ξέρετε τις διαστάσεις που θα πάρουν. Και φυσικά, τότε θέλετε να τις απομακρύνετε, αλλά το συναίσθημα έχει διαφορετική γνώμη, έστω και προσωρινή!

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας ερωτικότατος μήνας που πρέπει να τον γράψουμε και με κεφαλαία γράμματα και αρχίστε να τον εκμεταλλεύεστε τάχιστα και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες αφού σας κυνηγάει και εσείς τον ακολουθείτε ακόμα και αν δεν αντιλαμβάνεστε την στιγμή που συμβαίνει ότι μπαίνετε σε αυτό τον δρόμο ή πιστεύετε ότι μπορείτε εύκολα να απεμπλακείτε.. Πάντως δείχνετε διαθέσιμοι και το πρόβλημα δεν είναι δικό σας, αλλά των άλλων που σας θέλουν κατά αποκλειστικότητα! Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν είναι δικό σας πρόβλημα, και ούτε και θα κληθείτε να το λύσετε… Επαγγελματικά, αυτό που σας αγχώνει είναι ότι διογκώνονται τα πράγματα ή τους δίνουμε διαστάσεις που είναι μεγαλύτερες από αυτές που θα έπρεπε. Σε κάθε περίπτωση, μία πιο προσεκτική ματιά ή μία επιφυλακτική δική σας στάση  χωρίς να τα δίνετε όλα απλόχερα θα βοηθούσε ώστε να προστατευθείτε!

Πηγή πληροφοριών: astrologos.gr



  Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!