Είτε είσαι ρομαντικός τύπος είτε όχι, το Αυγουστιάτικο φεγγάρι (στις 18 Αυγούστου) πρέπει να το απολαύσεις με κάθε πολυτέλεια και φυσικά με άτομο/α που είναι ξεχωριστά για εσένα.

Επίλεξε λοιπόν το πρόσωπο που θα σε συντροφεύει γιατί εμείς σου βρήκαμε πέντε απίθανα μέρη, ιδανικά για να χαρείς το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου!

#Λυκαβηττός

Ναι, είναι η πιο safe επιλογή και μάλιστα δοκιμασμένη! Πριν αρχίσεις να γκρινιάζεις για τις πολλές ανηφόρες σκέψου τη θέα που θα απολαύσεις μόλις φτάσεις...Όλη η Αθήνα στα πόδια σου και ένα φεγγάρι γεμάτο φως από πάνω (Τι ρομαντικόοοο!!)

#Πειραική

Μπορεί η Πειραϊκή να σου έρχεται στο μυαλό όταν λαχταράς να φας νόστιμο ψαράκι μόνο που είναι κι ένα υπέροχο μέρος για να δεις την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.  Περπάτησε όλη τη Μαρίνα Ζέας πλάι πλάι στη θάλασσα! (Θα μας θυμηθείς)

#Πλάκα

Ένα νησί κάτω ακριβώς από την Ακρόπολη. Ίσως το ομορφότερο μέρος για την συγκεκριμένη βραδιά. Τα πλήθη στα σκαλάκια έξω από το Γιασεμί, με τα μισοσκότεινα δρομάκια που ανηφορίζουν προς τα Αναφιώτικα και τις κρυφές μίνι πλατείες όπως αυτή που σχηματίζεται ανάμεσα στις οδούς Θέσπιδος, Ραγκαβά και Επιμενίδου θα σε κάνουν ρομαντική στο άψε σβήσε! (Κι όμως!)

#Σουνιο

Aν έχεις όρεξη να οδηγήσεις δίπλα στη θάλασσα μέχρι το Σούνιο, θα μαγευτείς από την εικόνα του φεγγαριού που ξεπροβάλει πίσω από το Ναό του Ποσειδώνα. Σου μιλάμε φυσικά για το "απόλυτο" σκηνικό βγαλμένο από ταινία. (Πάρε και κάτι απο το σπίτι, ένα μπουκάλι κρασί και φτιάξε κι άλλο την ατμόσφαιρα)

#Λόφος Φιλοπάππου

Κάθε χρόνο διοργανώνονται αρκετές εκδηλώσεις ενόψει της πανέμορφης πανσελήνου. Αν λοιπόν το κλίμα θες να είναι πιο  παρεΐστικο τότε αυτό είναι το σίγουρο μέρος που πρέπει να επιλέξεις για εκείνη τη βραδιά. (Αν φέτος δηλώνεις single τι καλύτερο από μια μπύρα κάτω από το γεμάτο φεγγάρι με την παρέα σου;)

   Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!