Όταν αποφασίζεις να αγοράσεις μαγιό πολλά πράγματα μπορεί να σε επηρεάσουν. Τα χρώματα, οι τάσεις, μια καλή τιμή! Προσοχή όμως! Όλα αυτά δεν εξασφαλίζουν το ότι το μαγιό σου θα σε κολακεύει!

Για να βρεις λοιπόν το απόλυτο μαγιό για το σώμα σου θυμήσου αυτά τα τέσσερα tips!

#1 Το σωστό νούμερο!

Θα χρειαστεί να αλλάξεις πολλά, πολλά νούμερα! Να το κάνεις γιατί πρέπει να βρεις το ιδανικό. Μην επιλέξεις ούτε μικρότερο, αλλά ούτε μεγαλύτερο, γιατί τό το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει καλόγουστο.

#2 Προσοχή στο λάστιχο του σλιπ

Αρχικά να ξέρεις πως ένα μαγιό με κορδονάκι στο σλιπ είναι το ιδανικό καθώς μπορείς εσύ να ρυθμίσεις το πόσο στενό ή χαλαρό θα είναι. Αν ωστόσο δεν θέλεις κάτι τέτοιο πρόσεξε να διαλέξεις κάποιο που να μην είναι ούτε πολύ φαρδύ ούτε πολύ στενό!

#3 Προσοχή στα χρώματα και στα σχέδια

Θες να τραβήξεις την προσοχή. Κατανοητό. Φρόντισε να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Μην το παρακάνεις με τα χρώματα και τα πολλά σχέδια! Η απλότητα είναι πιο σικ.

#4 Το ύφασμα θα κάνει τη διαφορά

Μπορεί η τιμή του μαγιό που είδες και σου άρεσε να είναι κάτι παραπάνω από καλή. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί η ποιότητά του να μην είναι και τόσο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το μαγιό σου να φθαρεί, να ξεχειλώσει κι έτσι θα πρέπει πάλι να ψάχνεις για ένα νέο! Δεν το θες.

   Διάβασε ακόμη:

Οι καλύτερες (faux) γούνες της αγοράς!

Τα ωραιότερα μαγιό για γυναίκες με μικρό στήθος