Τα νύχια μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας γι' αυτό θα πρέπει να τα φροντίζουμε συχνά και σωστά! Σίγουρα δεν μπορείς να τα φτιάξεις σαν επαγγελματίας αλλά με κάποια tips μπορείς να πετύχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

Για να πετύχεις το τέλειο βάψιμο στα νύχια ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

#Ξύδι
Μπορεί να μην σου αρέσει η μυρωδιά του ξυδιού αλλά βοηθά πολύ στο να βάψεις τα νύχια σου! Το μυστικό με το ξύδι λοιπόν είναι να περνάς με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε λευκό ξύδι τα νύχια σου πριν τα βάψεις. Το ξύδι βοηθά στο να «κολλάει» καλύτερα το βερνίκι στα νύχια και να μην ξεφλουδίζει. Επίσης, καθαρίζει την επιφάνεια των νυχιών και απομακρύνει τυχόν υπολείμματα από το λιμάρισμα που κάνουν θαμπό το αποτέλεσμα.   
 
#Οδοντόκρεμα 
Δεν εκνευρίζεσαι όταν προσπαθείς να ξεβάψεις τα νύχια σου (ειδικά από κάποιο σκουρόχρωμο βερνίκι) που το χρώμα αφήνει λεκέδες και τα νύχια δεν καθαρίζουν καλά; Ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος να λευκάνεις τα νύχια σου είναι να απλώσεις πάνω στα νύχια σου λίγη οδοντόκρεμα και να τους κάνεις ήπιο μασάζ με τα δάχτυλά σου ή με μία παλιά οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείς. Μετά ξέβγαλε με δροσερό νερό και έτοιμα να καθαρά σου νύχια!
 
#Βάλε γκλίτερ
Το γκλίτερ είναι η τέλεια επιλογή γα να καλύψεις τα όχι και τόσο τέλεια βαμμένα νύχια ή ένας τρόπος να «ζωντανέψεις» το μανικιούρ σου. Για δοκίμασε  Διάβασε ακόμη:

Αντιμετώπισε τους μύκητες στα νύχια σου με φυσικό τρόπο

Τrend alert: Νύχι λευκό για καλοκαίρι μαγικό!