Σπίτι καθαρό στο λεπτό! Σου βρήκαμε τα καλύτερα tips!

  • Δεν είναι γίνεται να πλένεις όλη μέρα, να βάζεις μαλακτικά και τελικά όταν πας να βάλεις το αγαπημένο σου μπλουζάκι να μη μυρίζει τίποτα. Πάρε ένα σαπούνι, βάλτο στη ντουλάπα και θα δεις τη διαφορά…
  • Μα πως είναι δυνατόν να πλένεις, να πλένεις, κι αυτός ο νεροχύτης να μη μοσχοβολάει; Οι αιτίες; Πολλές και διάφορες, η  λύση όμως μια. Ρίξε τις φλούδες από ένα πορτοκάλι στο νεροχύτη και άνοιξε τον διακόπτη του ζεστού νερού για λίγο. Ε; Ε;
  • Οι άσχημες μυρωδιές μπορεί να έρχονται από τα άδυτα του σπιτιού σου, τους σωλήνες. Ανακάτεψε μισό φλιτζάνι αλάτι με ζεστό νερό και ρίξε! Αυτό το τόσο απλό μείγμα βοηθά στην καταπολέμηση της δυσοσμίας.
  • Η μαγειρική σόδα που κάνει γενικά θαύματα, μεταξύ των οποίων είναι και το να διώχνει την τσιγαρίλα. Με προσοχή ρίξε στο χαλί, στον καναπέ και σε άλλες επιφάνειες που θεωρείς ότι μπορούν να απορροφήσουν τη μυρωδιά του τσιγάρου. Άφησε την να δράσει για μερικές ώρες και έπειτα σκούπισε.
  • Παπουτσοθήκη. Όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά. Η λύση είναι κάρβουνο (προ καύσης). Τύλιξε το σε ένα χαρτάκι και βάλτο σε μια άκρη της παπουτσοθήκης ή του χώρου που έχεις τα παπούτσια σου.


  Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε τα δικά σου διακοσμητικά βάζα με χρωματισμένη άμμο

Όμορφα και νοικοκυρεμένα! Ιδέες για να αποθηκεύσεις όλα σου τα καλλυντικά (Εικόνες)