Οι άντρες σε αντίθεση με τις γυναίκες είναι ανοιχτά βιβλία, ως προς το τι θέλουν στη σχέση. Θα έχεις διαπιστώσει κι εσύ πως υπάρχουν μερικοί τύποι γυναικών που οι άντρες αποφεύγουν. Όσο πιο χαλαρή και σίγουρη είναι μια γυναίκα τόσο πιο θελκτική είναι για το αντίθετο φύλο. Πρόσεχε λοιπόν μήπως ανήκεις κι εσύ σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες!

Η γυναίκα πολύ έξυπνη ή κοινώς ξερόλα: Όχι δεν φταίει η μανούλα σου που σε έκανε τσακάλι, ούτε θα πρέπει να απολογηθείς αλλά καλό θα ήταν να μην κοκορεύεσαι μπροστά του για όσα έχεις κάνει και όσα γνωρίζεις! Όλοι οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που ξέρουν να μιλήσουν και να σταθούν σε μία σοβαρή συζήτηση αλλά το να τα βάζεις με τον καλό σου και να προσπαθείς μονίμως να του αποδείξεις ότι έχει άδικο καταντά τουλάχιστον εκνευριστικό! 

Η γυναίκα που ψάχνει να βολευτεί: Αν μόλις τον γνώρισες και θέλεις να του κατσικωθείς στον σβέρκο τότε μάλλον θα σε διώξει πριν το καταλάβεις! Οι άντρες απεχθάνονται τις γυναίκες που ψάχνουν να βρουν κάποιον για να παντρευτούν και να βρουν τη βολή τους. Είτε πρόκειται για οικονομικό είτε συναισθηματικό επίπεδο. Αντιθέτως προτιμούν τις ανεξάρτητες γυναίκες που πατούν γερά στα δικά τους πόδια!

H γυναίκα έτοιμη νυφούλα: Αν στον πρώτο μήνα της σχέσης σας άρχισες τα "τραγούδια" του γάμου τότε το πιο πιθανό είναι "το πουλάκι" να πετάξει για αλλού.Δε λέμε καλό είναι σκέφτεσαι το πότε θα ντυθείς νυφούλα αλλά δεν είναι ανάγκη να του το λες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Του γιατρού: Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να ζηλεύεις φυσιολογικά για να διατηρείται και η σπίθα στη σχέση κι άλλο να έχεις καταντήσει παρανοική σε σημείο μάλιστα να σε φοβάται! Εξερευνήσεις σε κινητά και Facebook, απαγόρευση συναναστροφής με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από εσένα είναι υπερβολές και αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας! Μην ξεχνάς πως όλη αυτή η καταπίεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η γυναίκα Χίτλερ: Αν είναι το άλλο σου μισό να τρέμει κάθε φορά που έχει αντίθετη γνώμη τότε κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Καλό είναι να υπάρχει αντίλογος και χώρος για συζήτηση. Με τον φόβο δεν έκατσε κανείς πουθενά άρα δεν θα αργήσει να σε εγκαταλείψει. Να του δείχνεις ότι τον αγαπάς και που και που μην ξεχνάς πως είσαι γυναίκα και πρέπει να του κάνεις και κανένα χαδάκι!

Η γυναίκα γατούλα: Δε λέμε καλά είναι και τα ζουζουνιάρικα αλλά με μέτρο. Μια γυναίκα που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να νιαουρίζει τότε κρίμα αλλά να ξέρεις θα βαρεθεί. Στην καλύτερη να σε περάσει για μια ακόμη χαζή στη ζωή του και να αρχίσει να ψάχνει για κάποια πιο σοβαρή. Τα χαδάκια και αυτά τα "σαλιάρικα" κράτα τα για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας!  Διάβασε ακόμη:

Ένας άντρας μίλησε! Οι συνήθειες της παραλίας που του σπάνε τα νεύρα