Το καλοκαίρι δεν αποτελεί και την πιο ιδανική περίοδο για σούπερ ουάου χτενίσματα καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Κοινώς μαλλιά αφανέ με μπόλικο φριζάρισμα!

Ψάξαμε και βρήκαμε κάποια tips για να είσαι κυριολεκτικά "στην τρίχα" και στον καύσωνα!

 # 1: You + Υγρασία= λοβ φορ εβερ
Αντί να τα βάζεις με τον καιρό… ήρθε η ώρα να συμφιλιωθείς μαζί του! Πάρτο απόφαση ότι κάτι τέτοιες μέρες θα έχεις κατσαρά μαλλιά. Στέγνωσε λοιπόν τα μαλλιά σου, βάλε λίγο αφρό για wet look και έξω από την πόρτα.

 # 2: Μην ξεχνάς την ενυδάτωση
Για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή, φρόντισε να τα ενυδατώνεις. Μαλάκωσε τις ξηρές άκρες με ένα ελαφρύ λάδι. 

 # 3: ΝΟ ΝΟ ΝΟ πιστολάκι
Μην μας πεις οτι αντέχεις τη ζέστη του με τέτοια θερμοκρασία έξω;; Εάν πρέπει οπωσδήποτε να στεγνώσεις ή να φορμάρεις τα μαλλιά με το πιστολάκι, φρόντισε να τα προετοιμάσεις κατάλληλα ψεκάζοντας στα νωπά μαλλιά ένα προστατευτικό σπρέι για την ελαχιστοποίηση της βλάβης από τη θερμότητα.

 # 4: Δώσε όγκο
Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να κάνουν τα μαλλιά σου να μοιάζουν άτονα και χωρίς καθόλου όγκο. Δώσε λοιπόν όγκο στα μαλλιά σου αναζωογονώντας τις ρίζες με ένα ξηρό σαμπουάν. Αυτό θα απορροφήσει την ανεπιθύμητη λιπαρότητα και θα δώσει στα μαλλιά σου τον όγκο που χρειάζονται.

# 6: Θαλασσινό νερό βάλε Χ
Το θαλασσινό νερό και το χλώριο μπορεί να προκαλέσουν ξεθώριασμα στο χρώμα και ξηρότητα στις άκρες. Αμέσως μετά το μπάνιο να θυμάσαι να ξεπλένεις τα μαλλιά σου με φρέσκο νερό. Μπορείς επίσης να προστατεύσεις τα μαλλιά πριν από την βουτιά σου ψεκάζοντας τα με ένα σπρέυ αποτελούμενο από ένα μέρος conditioner και τρία μέρη νερού.   Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!