Θέλεις να ζήσει περισσότερο η μπαταρία του λάπτοπ σου;

Σου έχουμε 4 τρόπους για να το πετύχεις!

  • Μην αφήνεις  το λάπτοπ σου να ανεβάσει θερμοκρασία.  Αν αισθάνεσαι  τη ζέστη στα πόδια σου από το λάπτοπ ενώ το έχεις πάνω σου, τότε θα έχεις πρόβλημα. Αν, μάλιστα, το λάπτοπ σου συνηθίζει να σβήνει χωρίς λόγο τότε θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Θα χρειαστείς μια βάση με ανεμιστήρες που θα κρυώνει το εσωτερικό του λάπτοπ ή κάποιο σκουπάκι ειδικό για υπολογιστές έτσι ώστε να αφαιρείτε τη σκόνη που μπαίνει στο εσωτερικό του μέρα με τη μέρα.
  • Μην αφαιρείς και μην βάζεις  την μπαταρία στο λάπτοπ σου ενώ είναι σε λειτουργία. Αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν κάνεις κάτι τέτοιο ποτέ, καλό είναι να το αναφέρουμε για όσους δεν έχουν ιδέα από λάπτοπ και συνηθίζουν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Πριν βγάλεις ή βάλεις την μπαταρία στο λάπτοπ σου θα πρέπει να το κλείσεις.
  • Μην αφήνεις το λάπτοπ σου να ξεφορτίζει τελείως .Όπως δεν είναι καθόλου καλό να φορτίζετε στο 100% το λάπτοπ , δεν είναι επίσης καθόλου καλό να το αφήνεις να ξεφορτίζεται εντελώς.
  • Μην χρησιμοποιείς το Google Chrome.  Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το Google Chrome υπάρχει πιθανότητα να μειώνει τη ζωή της μπαταρίας του λάπτοπ . Όσο ο browser σου μένει ανοιχτός «τρώει» όλο και περισσότερο την μπαταρία και οδηγεί το λάπτοπ στο να κλείνει πιο συχνά χωρίς λόγο.


  Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε τα δικά σου διακοσμητικά βάζα με χρωματισμένη άμμο

Όμορφα και νοικοκυρεμένα! Ιδέες για να αποθηκεύσεις όλα σου τα καλλυντικά (Εικόνες)