Υπάρχει πράγματι κατάλληλη ώρα για να βρεθείς στο κρεβάτι με το έτερον ήμισυ;

Κι όμως αυτό υποστηρίζει νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Lovehoney.com, η οποία αποκαλύπτει πως υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή μέσα στην εβδομάδα την οποία επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να κάνουν σεξ!

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, το απόγευμα Σαββάτου είναι η καταλληλότερη ώρα της εβδομάδας όχι μόνο για ξεκούραση αλλά και για σεξ, αφού το 44% των ζευγαριών δήλωσε ότι κατά τις 7:30 το απόγευμα συνήθως έρχονται σε σεξουαλική επαφή με το σύντροφό τους.

Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στη μελέτη δήλωσαν πως νιώθουν  πιο… ερωτικοί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αλλά μόνο το 10% εκπληρώνει τις ερωτικές του επιθυμίες πριν το απόγευμα.

Όσο για τις υπόλοιπες ημέρες, το 24% ανέφερε πως κάνει συχνότερα σεξ την Κυριακή ενώ το ποσοστό για την Παρασκευή ήταν 22%.

Φυσικά τα ποσοστά αυτά δεν έχουν να κάνουν τόσο με την καταλληλότητα. Η δύσκολη καθημερινότητα των ζευγαριών μέσα στην εβδομάδα δυσκολεύει την ερωτική συνεύρεση με αποτέλεσμα να την περιορίζει στα Σαββατοκύριακα.

 

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!