Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα όταν φοράς το αγαπημένο σου άρωμα και λίγο μετά δεν μυρίζει απολύτως τίποτα! Την επόμενη φορά αναγκάζεσαι να φοράς στην κυριολεξία όλο το μπουκαλάκι μήπως και αλλάξει τίποτα!

Αντί να χαλάς όλα σου τα αρώματα άδικα, ψάξαμε και σου βρήκαμε μερικά μυστικά για να καταφέρεις επιτέλους να κρατήσεις το άρωμα σου για πολλές, πολλές (πάρα πολλές) ώρες!

Tip 1: Δεν ψεκάζουμε ΠΟΤΕ από μακριά

Οι περισσότερες γυναίκες ψεκάζουν από μακριά το άρωμα της αρεσκείας τους, όμως στην πραγματικότητα αντί να καταλήξει στο δέρμα, καταλήγει στο πάτωμα. (Το κάνει κι εσύ ε;)

Tip 2: Χρησιμοποίησε τα δάκτυλα σου!

Κάνε μερικούς ψεκασμούς στην παλάμη σου και στη συνέχεια, βάλε λίγες σταγόνες με το μεσαίο δάκτυλο στα σημεία που θέλεις σε πρόσωπο και σώμα. (Εκτός από το make up τώρα τα χρειάζεσαι και για το άρωμα σου!)

Tip 3:  Προσοχή στην ποσότητα

Η ποσότητα που χρειάζεται να βάλουμε , εξαρτάται από το είδος του αρώματος. Τα ελαφριά και δροσερά αρώματα χρειάζονται ανανέωση αρκετές φορές την ημέρα.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο με τα πιο βαριά αρώματα.

Τέλος, προτιμάται το άρωμα να τοποθετείται στο κορμί αμέσως μετά το μπάνιο, καθώς οι πόροι του σώματος είναι ανοιχτοί, με αποτέλεσμα να απορροφάται καλύτερα και να διαρκεί περισσότερο. (Δεν χρειάζεται να έχεις ένα βαρέλι άρωμα λοιπόν!)

 

   Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε ενυδατική κρέμα με αλόη βέρα και ελαιόλαδο

Σταθεροποιητικό σπρέι μακιγιάζ; Φτιάξ’ το μόνη σου με 3 υλικά!