Οι μικρές, φθινοπωρινές πινελιές είναι απαραίτητες για να ανανεώσεις το σπίτι σου πριν μπει ο χειμώνας και αρχίσεις να στρώνεις χαλιά. Σου παρουσιάζουμε λοιπόν μερικές ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία τους και την ομορφιά τους.

Γυάλα με φθινοπωρινά στοιχεία από τη φύση: Κάνοντας μία βόλτα στο πάρκο μπορείς εύκολα να μαζέψεις ξέρα κλαδιά, βελανίδια και κουκουνάρια, τα οποία θα τοποθετήσεις σε μία γυάλα. Κάπως έτσι θα έχεις το τέλειο εποχιακό κομμάτι για το τραπέζι σου.

Βάζο με φθινοπωρινά κλαδιά: Αντί για φρέσκα λουλούδια στο βάζο σου, μπορείς να τοποθετήσεις κλαδιά με φύλλα σε υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα.

Βάζα με κεριά: Μπορείς να στολίσεις απέξω τα γυάλινα βάζα σου με μία κορδέλα και αποξηραμένα φύλλα, για παράδειγμα, και να τοποθετήσεις μέσα ένα μεγάλο εκρού κερί.

Πλισέ υφάσματα και σουέντ μαξιλάρια: Μπορείς να προσθέσεις πλισέ πινελιές στις κουρτίνες σου, σε καπέλα από φωτιστικά καθώς και στα μαξιλάρια σου, τα οποία μπορείς να ντύσεις βέβαια και με σουέντ θήκες.

   Διάβασε ακόμη:

Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά παιδικά δωμάτια για να πάρεις ιδέες!

Βρήκαμε στο Pinterest τις πιο όμορφες shabby chic κουζίνες για να πάρεις ιδέες!