Τα μεγάλα μάτια είναι κατά κύριο λόγο και πιο σαγηνευτικά. Ακόμα και αν τα μάτια σου είναι σχετικά μικρά, με το σωστό μακιγιάζ μπορεί να τα κάνεις να φανούν ακόμα μεγαλύτερα.

  1. Φρύδια: Τα σωστά φρύδια είναι το Α και το Ω ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ λεπτά καθώς τα πιο χοντρά φρύδια δίνουν τύπο. Το σημαντικό είναι να είναι πάντα περιποιημένα. Όποτε βλέπεις τις μικρές τριχούλες να εμφανίζονται καλό είναι να τις βγάζεις και να περιποιήσε τα φρύδια σου μία φορά την εβδομάδα για να μην χάσουν το σχήμα τους.
  2. Κονσίλερ: Οι μαύροι κύκλοι τραβούν την προσοχή και θολώνουν το μάτι. Ακόμα και αν δεν έχεις έντονους μαύρους κύκλους, το κονσίλερ θα φωτίσει το βλέμμα σου.
  3. Σκιά ματιών: Επέλεξε μία μπεζ ανοιχτόχρωμη σκιά για όλο το βλέφαρο μέχρι τα φρύδια. Με μία πιο σκούρα σκιά κάνε μία γωνία φροντίζοντας να την σβήνεις καλά προς τη μέση του βλεφάρου.
  4. Eyeliner: Ξεκίνα από τη μέση του βλεφάρου μέχρι και την άκρη και φρόντισε η γραμμή να καταλήγει λίγο έξω από το πάνω βλέφαρο. Η γραμμή δεν πρέπει να είναι πολύ χοντρή και προτίμησε να την κάνεις όσο πιο λεπτή γίνεται και σύριζα στο βλέφαρο.
  5. Λευκό μολύβι ματιών: Με ένα λευκό μολύβι πέρνα την εσωτερική γωνία του ματιού σου και όλο το κάτω βλέφαρο. Το λευκό μολύβι ενισχύει το λευκό του ματιού και κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα και μεγαλύτερα
  6. Έντονες βλεφαρίδες: Οι βλεφαρίδες παίζουν ίσως το πιο σημαντικό ρόλο στο βλέμμα και γι’ αυτό φρόντισε να περάσεις τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκαρα τονίζοντας περισσότερο τις εξωτερικές.

   Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!