Κατά τη διάρκεια του ύπνου το δέρμα «εργάζεται» πολύ σκληρά αναπαράγοντας νέα κύτταρα, εξισορροπώντας την παραγωγή σμήγματος και αποβάλλοντας τους ρύπους και τις ακαθαρσίες. Γι΄αυτό μια ρουτίνα ομορφιάς λίγα λεπτά πριν ξαπλώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική για να διατηρήσεις τη λάμψη και τη νεότητα στην επιδερμίδα σου.

1. Απαγορεύεται ρητά να κοιμηθείς με μακιγιάζ. Ακόμη και αν δεν έχεις βαφτεί, απαγορεύεται να μεταφέρεις στο μαξιλάρι σου όλη τη σκόνη που έχεις μαζέψει μέσα στην ημέρα. Ένα προϊόν καθαρισμού που θα σου ταιριάζει πρέπει να γίνει ο πιο πιστός σου φίλος τα βράδια.

2. Μετά τον καθαρισμό σειρά έχει η τόνωση. Γίνεται με ειδικές λοσιόν που έχουν ως βάση το νερό και περιέχουν πολύτιμα συστατικά για την επιδερμίδα. Με την εφαρμογή τους απομακρύνονται τα υπολείμματα του προϊόντος που χρησιμοποιήσαμε για καθαρισμό και προετοιμάζουν την επιδερμίδα για την ενυδάτωση που θα ακολουθήσει.

3. Ήρθε η στιγμή να προσφέρεις λίγη δροσιά στην επιδερμίδα σου. Αφού το δέρμα σου έχει καθαριστεί και προετοιμαστεί κατάλληλα, η ενυδατική είναι έτοιμη να προσφέρει την κατάλληλη θρέψη στο πρόσωπό σου. Η επιλογή της πρέπει να γίνει προσεκτικά ώστε να ταιριάζει στον τύπο δέρματος σου. Άλλωστε είναι και αυτό ένα προϊόν που θα χρησιμοποιείς συχνά, οπότε πρέπει να είναι το ιδανικό για την περίπτωση σου. Η ενυδατική σου μπορεί να έχει και άλλες ευεργετικές ιδιότητες όπως αντιγήρανση ή λεύκανση.

   Διάβασε ακόμη:

Χρησιμοποίησε κεραλοιφή για πρόσωπο και μάτια

Το απόλυτο tip για σμίκρυνση πόρων!