Το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει πάψει πλέον να αποτελεί ταμπού. Μάλιστα ενδείκνυται ανεπιφύλακτα γιατί κάνει καλό! Ναι καλά άκουσες.

Σου έχουμε τρεις λόγους που πρέπει να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

1. Ενδυναμώνει τους δεσμούς με τον σύντροφό σου: Ο ερχομός ενός μωρού μπορεί να φέρει πιο κοντά το ζευγάρι , αλλά, μπορεί και να το απομακρύνει. Αρκετές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης νιώθουν την ανάγκη να ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους και το μωρό που μεγαλώνει μέσα τους με αποτέλεσμα οι σύντροφοί τους να νιώθουν παραμελημένοι. Ποιος είναι, λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να νιώσετε ξανά το πάθος και την αγάπη σας να αναζωπυρώνεται; Tο σεξ!

2. Ο οργασμός σου χαλαρώνει: Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης εκκρίνεται οξυτοκίνη, η ορμόνη που παράγει ενδορφίνες, οι οποίες ευθύνονται για το αίσθημα της ευτυχίας, της χαράς και της γαλήνης.

3. Το σεξ παίρνει άλλη διάσταση: Πέρα από τις καινούριες στάσεις που θα ανακαλύψετε με το σύντροφό σας εξαιτίας της διαφορετικής σωματικής διάπλασης σας, το σεξ θα γίνει πιο έντονο και μαζί με αυτό και οι οργασμοί σας. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, η πίεση του αίματος στην ηβική περιοχή αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ευχαρίστηση και ο αισθησιασμός.

   Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!