Και παω η δικιά σου που λες, συνάμενη κουνάμενη, ώρα ηλιοβασιλέματος να πιω το κρασάκι μου στο Άπολις. Μαγευτική θέα μου είπαν, όλη την Αθήνα στο πιάτο. Ε και πήγα!

Καταρχάς ο σεβασμός στον πελάτη φαίνεται από τα πιο απλά πράγματα και  εγώ το “καπέλο μου το έβγαλα” όταν είδα παρκαδόρους να με ενημερώνουν -όντας ανυποψίαστη- για το τι πρόκειται να αντικρίσω. Γιατί πάρκινγκ υπάρχει – και δωρεάν κιολας!- αλλά υπάρχει και άνθρωπος να σε ενημερώσει για το αν είναι γεμάτο.

Παρκάρω λοιπόν κυρία, ούτε ταλαιπωρία ούτε ψάξιμο, και μπαίνω. Κατάλαβα γιατί δεν είναι δυνατόν να σου πουν καφέ με θέα και να μην σκεφτείς το Άπολις. Ξεκάθαρα αδύνατο!

 

Καταρχάς μιλάμε για ένα πολυχώρο σκαρφαλωμένο ψηλά στο άλσος του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, που φιλοξενεί bar – café - restaurant,  και από κάτω το μαγευτικό Scherzo - το νησί της Αθήνας! Όπου κι αν διαλέξεις να κάτσεις θα έχεις την Αθήνα στα πόδια σου.

Και πέρα από τη θέα, θα πιεις σωστό καφέ και ωραία ποτά. Παθιασμένα κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα. ΝΤΑΞΕΙ! Και αν πεινάσεις φαγητό και γλυκάκι θα βρεις να σε περιμένει στον κατάλογο.

Όσο για το Scherzo … Οι κυκλάδες στην Αθήνα! Δεν θα πω κάτι θα αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν.

Cu in Apolis girls! :*

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!