Δεν ξέρουμε πως ήταν για εσένα ο Αύγουστος αλλά ξέρουμε πως περιμένεις πως και πως τον Σεπτέμβρη για να αλλάξεις  λίγο mood.

Πάμε να δούμε τι μας περιμένει (ζωδιακά πάντα) τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου!

ΚΡΥΟΣ

Ο μήνας των Εκλείψεων θα διαταράξει αρκετά το καθημερινό σας πρόγραμμα κα  θα σας υποχρεώσεις να αναπτύξετε εναλλακτικές και να προβείτε σε αιφνίδιες αναθεωρήσεις σχεδίων.  

Οι τομείς που πρέπει να προσέξετε είναι η φυσική σας κατάσταση, και οι συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Παράλληλα θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε δικούς σας ανθρώπους, είτε για ηθικούς, είτε για συναισθηματικούς λόγους.  

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας και να αποφύγετε οποιοδήποτε ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Μία σχετική βοήθεια θα έχετε από την από την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η διέλευση παρόλο που θα σχηματίσει αντίθεση στα μέσα του μήνα με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει να έχετε την συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων την ώρα που θα την χρειαστείτε. 

Ο Άρης μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη θα δυσκολέψει λίγο την διεκπεραίωση των τρεχόντων υποθέσεων σας.  Ο Κρόνος επιβάλει στον κυρίαρχο πλανήτη σας τον Άρη την πειθαρχία καθώς και την υπομονή και αυτό μεταφέρεται σε εσάς τους ίδιους. Επομένως προκειμένου να πετύχετε ένα στόχο, δεν θα υπολογίσετε το κόστος και τον κόπο για την πραγματοποίησή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος του 2016 προβλέπεται δύσκολος αλλά και επεισοδιακός εξαιτίας των εκλείψεων και ενδέχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, τους γονείς σε σχέση με τα παιδιά σας και τους ελεύθερους επαγγελματίες με τη συντήρηση και την επιβίωση του αντικειμένου της δραστηριότητάς σας.  

Θα σας φέρει έναν απόηχο δυσκολιών του παρελθόντος αλλά ταυτόχρονα θα μπορέσει να επιστρατεύσει και την πείρα που σας έδωσε το παρελθόν για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες δυσκολίες οι οποίες θα προκύψουν.  

Εκείνο επίσης που θα τονώσει την νευρικότητα είτε στις προσπάθειες είτε στις επιδιώξεις σας είναι ο ανάδρομος Ερμής, κυρίως μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό σας παρέχει έναν δείχτη προστασίας σε ατυχήματα στην εργασία για να μην έχετε δυσάρεστες συνέπειες. 

Ο Άρης στον Τοξότη σε σχέση με τις Εκλείψεις θα ενεργοποιήσει για λίγο νέες οικονομικές αντιξοότητες. Εδώ χρειάζεται να μην έχετε πανικό και να διαχειριστείτε ήρεμα όποια υπόθεση οικονομικής φύσεως σας δυσκολέψει.  Για τα αισθηματικά σας η περίοδος δεν είναι ούτε ήρεμη, αλλά ούτε και εύκολη. Δεν είναι όμως υποχρεωτικά και καταστροφική.  Στο χέρι σας κρίνεται να διατηρήσετε μία βασική ισορροπία ανεχόμενοι το κλίμα που θα επικρατήσει και σε δύσκολες στιγμές προτιμώντας την συνθηκολόγηση από την επίθεση ή την διαμαρτυρία. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου φέρνουν ένα πρόσκαιρο κλίμα ταλαιπωρίας για τους περισσότερους από εσάς.  

Η βάση του ωροσκοπίου σας στην οποία και πραγματοποιούνται, διαταράσσεται ενώ γεγονότα θα σας υποχρεώσουν να αλλάξετε στάση και στρατηγική. Προσέξτε τις σχέσεις σας με το Νόμο, με υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αγνοηθούν και με δύσκολη διεκπεραίωση εργασιών.  

Παράλληλα θα απαιτηθούν καινούργια έξοδα και περισσότερος κόπος για το στενό σας περιβάλλον , το σπίτι και οτιδήποτε αφορά την συντήρησή του.  Τυχόν μυστικές ερωτικές σχέσεις σας θα διαταραχτούν , προσέξτε επίσης τις επαγγελματικές σας συνεργασίες γιατί σε αυτές ένα ατύχημα μπορεί να παίξει ένα δυσάρεστο ρόλο και τέλος οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας σε ενδεχόμενη κακοήθεια των συνεργατών ή τρίτων παραγόντων εναντίον σας.  

Σημαντικό είναι επίσης το κλίμα της καθυστέρησης και η διάθεση της νευρικότητας που θα εκφράσουν συχνά οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος.  Τέλος αποφύγετε εμπλοκή σε παρεξηγήσεις και δηλώσεις που προκαλούν νέα μέτωπα πολέμου τα οποία όμως δεν πρέπει τώρα να ανοίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σεπτέμβριο προστατευτείτε από τα απρόσμενα γεγονότα. Είναι μία εποχή που οι Εκλείψεις ενδέχεται να καλλιεργήσουν κακοήθειες τρίτων εις βάρος σας διάφορες φήμες θα διαταράσσουν την ψυχολογική σας κατάσταση.

Το κλίμα της ηρεμίας θα ανατραπεί και η διάθεση των ανθρώπων με τους οποίους συμβιώνεται ή συνυπάρχετε θα γίνει εριστικό.  Προσέξτε τα εκφραστικά σας μέσα , αποφύγετε δηλώσεις που μπορεί να προκαλέσουν τους άλλους , μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν έχουν εχεμύθεια και μην βιάζεστε να ανακοινώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. 

Ο Ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας ή σε πωλήσεις που επιδιώκετε να πετύχετε.  Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ταξιδέψετε ή για να διευθετήσετε νομικά ζητήματα.  Η σχέση σας με τους ανταγωνιστές θα οξύνουν ενώ ενδεχόμενα ταμειακά ή λογιστικά λάθη θα πάρουν πολύ χρόνο για να διορθωθούν. 

Η ερωτική σας ζωή διαταράσσεται αισθητά και θα είναι χαρακτηριστική η άρνηση συνεργασίας ή κατανόησης από τον σύντροφό σας.  Εδώ χρειάζεται να δείξετε υπομονή και κατανόηση, θύελλα είναι και θα περάσει.

ΛΕΩΝ

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου αλλά και ο Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, θα δοκιμάσουν το συναίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας και της οικονομικής σας κατάστασης.    

Προσέξτε πολύ την διαχείριση του χρόνου και του χρήματος μειώστε τις καταναλωτικές σας δαπάνες διατηρήστε σε ισορροπία τις σχέσεις σας με τα πιστωτικά ιδρύματα και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα στον επαγγελματικό τομέα ιδιαίτερα αν σχετίζετε με το εμπόριο.  

Οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε ή στους οποίους υπολογίζετε δεν θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν τώρα.  Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και αποφύγετε να δώσετε έκταση σε ενδεχόμενες αναστατώσεις , αντιξοότητες και δυσκολίες που αναπόφευκτα θα προκύψουν.  

Ο Άρης στον Τοξότη σε συνδυασμό με τις Εκλείψεις θα πυροδοτήσει ένα αισθηματικό πρόβλημα ή θα βάλει μία αιφνίδια «φωτιά» σε ένα σημαντικό σας έργο. Φροντίστε να έχετε την εναλλακτική της «πυρόσβεσης» μην προκαλείτε με αντιδράσεις και απότομες συμπεριφορές. 

Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα καταφέρει να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες, στην ερωτική σας καθημερινότητα , αλλά από ένα σημείο και μετά η συνέχεια θα κριθεί από την δική σας συμπεριφορά.  Μην είστε καχύποπτοι για τους άλλους, σε επίπεδο προσωπικής σχέσης, δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση ή αφήστε το χρόνο να αποδείξει τις αλήθειες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε οι πλέον εκτεθειμένοι αυτό το Σεπτέμβριο έχετε όμως και όλες τις προϋποθέσεις να φέρετε εις πέρας τις δυσκολίες που θα προκύψουν. 
Είναι η 4η και τελευταία φορά που οι Εκλείψεις σας έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους και θα πυροδοτήσουν για μία ακόμα φορά δυσκολίες στις σχέσεις σας και δυσάρεστα γεγονότα στην οικογένεια ή στην εργασία σας.  

Οι γενικότερες συνθήκες διαταράσσονται ή αλλάζουν υποχρεωτικά.  Οι προσωπικές υποθέσεις σας έχουν καθυστερήσεις ή και ανατροπές. Η ψυχολογία σας επιβαρύνεται από τα εξωτερικά περιστατικά.  Αν λειτουργήσετε όμως ως μετασχηματιστές και μπορέστε να μετατρέψετε την αρνητική ενέργεια σ θετική, αν αποδεχτείτε τις καθυστερήσεις  και αν εκμεταλλευτείτε τον Ερμή ως «μοχλό» για να υπερασπιστείτε τις υποθέσεις σας , τότε θα έχετε ενισχύσει ασφαλιστικές δικλείδες και εκτός από την σωματική ταλαιπωρία θα σωθείτε και από τις δυσάρεστες  συνέπειες. 

Στην συναισθηματική σας ζωή δεν θα λείψουν μικρές δόσεις χαράς, καθώς η Αφροδίτη διασχίζει τον Ζυγό. Αρκεστείτε σε ότι καλό σας δοθεί και επιστρατεύστε την υπομονή που σας διακρίνει. 

Όσοι ζήσετε ένα «δράμα» ή έναν ερωτικό χωρισμό, να ξέρετε ότι αυτό είναι αναπόφευκτο και πρέπει να το αποδεχτείτε σκεπτόμενοι ότι κάθε τέλος, φέρνει πάντα και μία νέα αρχή!

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου προκαλούν κυρίως παρασκηνιακά γεγονότα αυξάνουν κάποια στιγμή τους εφιάλτες σας ή αποδεικνύουν τις κακοβουλίες ανθρώπων εναντίον σας, που τους γνωρίσετε καιρό ή συναναστρέφεστε μαζί τους. 

Σε αρκετούς από εσάς φέρνουν δυσάρεστες συνέπειες νομικών αγώνων  επεισόδια σε επικοινωνιακές τάσεις , καθυστερήσεις σε αναμονές που είναι λειτουργικές  και τέλος προδοσίες φιλικές ή ερωτικές.  

Βέβαια , η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας «σώζει» από τα περισσότερα δυσάρεστα και ο Άρης στον Τοξότη σας βοηθά αρκετά να αμυνθείτε είτε για το δίκιο είτε για την ασφάλειά σας.  

Εκείνο το οποίο θα πρέπει να προσέξετε είναι την δημόσια εικόνα σας, τους ανταγωνιστές στην εργασία σας και την αναγκαιότητα να αλλάξετε λίγο τις συνήθειες σας.  Κάνοντας αυτά τα τρία πράγματα θα έχετε λιγότερη ταλαιπωρία και φθορά σε αυτόν τον δύσκολο μήνα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου προκαλούν κυρίως παρασκηνιακά γεγονότα αυξάνουν κάποια στιγμή τους εφιάλτες σας ή αποδεικνύουν τις κακοβουλίες ανθρώπων εναντίον σας, που τους γνωρίσετε καιρό ή συναναστρέφεστε μαζί τους. 

Σε αρκετούς από εσάς φέρνουν δυσάρεστες συνέπειες νομικών αγώνων  επεισόδια σε επικοινωνιακές τάσεις , καθυστερήσεις σε αναμονές που είναι λειτουργικές  και τέλος προδοσίες φιλικές ή ερωτικές.  

Βέβαια , η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας «σώζει» από τα περισσότερα δυσάρεστα και ο Άρης στον Τοξότη σας βοηθά αρκετά να αμυνθείτε είτε για το δίκιο είτε για την ασφάλειά σας.  

Εκείνο το οποίο θα πρέπει να προσέξετε είναι την δημόσια εικόνα σας, τους ανταγωνιστές στην εργασία σας και την αναγκαιότητα να αλλάξετε λίγο τις συνήθειες σας.  Κάνοντας αυτά τα τρία πράγματα θα έχετε λιγότερη ταλαιπωρία και φθορά σε αυτόν τον δύσκολο μήνα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου σας θυμίζουν έναν απόηχο του περασμένου Μαρτίου! Η καριέρα και η δημόσια εμφάνισή σας μπαίνουν στο στόχαστρο γεγονότων και ταλαιπωριών.

Οι σχέσεις με συνεργάτες και με συγγενείς γίνονται δύσκολες, η οργάνωση που θέλετε να πετύχετε αποτυχαίνει και οι υποσχέσεις που σας έχουν δώσει αποδεικνύονται ψευδείς.

Είναι μία περίοδος που πρέπει να αντέξετε την ρουτίνα, προκειμένου να συντηρήσετε τα συμφέροντά σας και να αμυνθείτε ενάντια σε οποιαδήποτε κακή πρόθεση από τους απέναντι.  Η Αφροδίτη στην διέλευσή της από το ζώδιο του Ζυγού, σας αφήνει μικρά περιθώρια αισθηματικής χαράς αλλά και ψυχαγωγίας, είναι όμως αρκετά ικανά για να σας στηρίξουν ώστε να αντέξετε την υπόλοιπη καθημερινότητα. Ο Άρης στο ζώδιο σας, ολοκληρώνει την διέλευσή του και μαζί με αυτήν και ένα τελικό ξεκαθάρισμα καταστάσεων.

Σκεφτείτε ότι πάντα σε μία δυσάρεστη περίοδο, συμβαίνουν πράγματα τα οποία μετά αποδεικνύονται θετικά, στην παρέμβασή τους! Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε ή να αποθαρρυνθείτε αν δεν βιώσετε τη  συνέχεια της πορείας σας τον επόμενο μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκριτικά με άλλα ζώδια θα ταλαιπωρηθείτε λιγότερο σε αυτό το μήνα των Εκλείψεων. Πρώτον γιατί έχετε απόσταση από το σημείο της ζημίας ή της ταλαιπωρίας  και δεύτερον έχετε έναν χαρακτήρα που διαισθάνεται προκαταβολικά τι θα προκύψει και απομακρύνετε από ανθρώπους και από μέρη που εκδηλώνετε το δράμα ή το δυσάρεστο περιστατικό.  

Ωστόσο, οι προσωπικές σας σχέσεις θα διαταραχτούν και σε κάποιες περιπτώσεις από εσάς να υπάρχει ένα σοβαρό ρήγμα.  Αυτό υπολογίστε  το προς τα μέσα του μήνα και πάρτε τα ανάλογα μέτρα προστασίας. Επίσης οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε περιορισμό στον τζίρο , ενδεχόμενη πολεμική από κάποιο ανταγωνιστή σας ή την ενεργοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων οι οποίες θα απαιτήσουν την άμεση τακτοποίησή τους με ένα είδος «απειλής» για εσάς! 

Διατηρήστε σε ασφάλεια την σχέση που έχετε, αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους, προσέξτε και προνοήστε την οικονομική σας διαχείριση. Οι νεότεροι ελέγχετε την έκφραση αλλά και τις επιδιώξεις σας και προπαντός αποφύγετε να βάλετε ανέφικτους στόχους είτε ερωτικής , είτε κοινωνικής φύσεως.  

Τέλος ο Ανάδρομος Ερμής, δεν επηρεάζει τόσο εσάς σε νευρικότητα, όσο όμως εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε ή συμβιώνετε, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων να δοκιμάσει τη δική σας νευρική αντοχή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος φέρνει στους περισσοτέρους από εσάς ένα κύμα αναμοχλεύσεων και σας υποχρεώνει να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας ενάντια στις κακοβουλίες των άλλων και στους γενικότερους κινδύνους αυτής της περιόδου. 

Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα τροφοδοτήσουν τις ανασφάλειες αλλά και τους φόβους σας. Οι Εκλείψεις αυτές θα επηρεάσουν τα οικονομικά , ενδεχομένως την σωματική σας κατάσταση και θα προσπαθήσουν μέσα από συμπτώσεις και γεγονότα να σας εκθέσουν σε περιστασιακούς κινδύνους. Η προκατάληψη και η παθητικότητα θεωρούνται κακά στοιχεία  , η διαχείριση των χρημάτων σας απαιτεί πρόνοια και προσοχή , οι αγορές και η κατανάλωση καλό θα είναι να περιοριστούν , όσοι βιάζεστε να κάνετε ανακοινώσεις στο σύντροφό σας αναβάλετε τις.

Προσέξτε το ενδεχόμενο μίας κλοπής ή απώλειας ενός αντικειμένου που αγαπάτε πολύ και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα στην ερωτική σας ζωή.

Ένα γεγονός θα φέρει την αποκάλυψη μίας μεγάλης αλήθειας. Ένας άνθρωπος που αγαπάτε θα εξαφανιστεί αιφνίδια από τον ορίζοντα των ενδιαφερόντων σας.

ΙΧΘΥΣ

Η περίοδος είναι επεισοδιακή και δύσκολη για εσάς, όπως και για τα υπόλοιπα ζώδια του σταυρού σας.  

Ο Αύγουστος σας είχε ήδη προειδοποιήσει για όλα αυτά που θα ζήσετε κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Οι φίλοι χάνονται, οι εχθροί πληθαίνουν , η επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων γίνεται έντονη, οι συνθήκες στην εργασία δυσχεραίνουν.  

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε ιδιαίτερα αρκεστείτε σε οτιδήποτε έχετε και μην κάνετε καινούργιες παραγγελίες.  Οι νεότεροι άνθρωποι του ζωδίου σας προσέξτε στα ερωτικά σας γιατί το ενδεχόμενο μίας ρήξης ή ενός χωρισμού είναι μεγάλο. Όσοι ζείτε συμβατικές σχέσεις μην θίξετε τα κακώς κείμενα και προσπαθήστε να ξεπερνάτε ψυχολογικά όσο μπορείτε εκνευρισμούς ή πικρίες που θα σας δώσουν οι άλλοι αυτή την περίοδο.

Ο Άρης στον Τοξότη θα σας επιστρατεύσει στον επαγγελματικό τομέα για μία ακόμα φορά με τρόπο δύσκολο. Εδώ θα πρέπει να φανείτε «ηρωικοί» , πειθαρχημένοι αλλά και αγωνιστές.  Είναι βέβαιο ότι καταβάλλεται θα σας αποδοθεί αργότερα και όσο και αν δεν το πιστεύετε ο δυναμισμός που θα επιδείξετε αυτό το μήνα θα αναγνωριστεί από τους άλλους και κυρίως από τους ανωτέρους σας έστω και καθυστερημένα. 

Τέλος για τους πιο ευαίσθητους του ζωδίου σας, θα πρέπει να αφιερωθείτε συναισθηματικά να βιώσετε για λίγο την μοναχικότητα – αν χρειαστεί – και να αποφύγετε το ανώφελο μίας μάταιης ταλαιπωρίας. 

 

Πηγή πληροφοριών: oroskopos.gr

   Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!