Για εσένα που λάτρεψες το El Cuerpo συνεχίζουμε με άλλο ένα αγαπημένο ισπανικό θρίλερ! Μπορούμε να πούμε ότι είναι από τα πιο συναρπαστικά που έχουμε παρακολουθήσει και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Υπάρχει μία σοφή φράση που λέει ότι μερικές πόρτες δεν πρέπει να ανοίγονται ποτέ! Πάντα μα πάντα όμως όσο και παλιό να είναι το σπίτι, όσο και ανατριχιαστικό να είναι, οι πρωταγωνιστές θα εξερευνήσουν και φυσικά θα πέσουν στην παγίδα!

Η δικιά μας πρωταγωνίστρια λοιπόν, η Mesera ( María Soledad Rodríguez ) μετακομίζει με το αγόρι της ( διευθυντής ορχήστρας παρακαλώ ) Adrián (Quim Gutiérrez) σε ένα υπέροχο σπίτι ενός ταλαντούχου αρχιτέκτονα για να ζήσει εκεί τον παθιασμένο έρωτα της. Ξαφνικά μια ημέρα ο Adrian λαμβάνει ένα μήνυμα σε βίντεο από την αγαπημένη του, η οποία με δάκρυα στα μάτια του αποκαλύπτει ότι τον αφήνει και ότι δε μπορεί να συνεχίσει άλλο αυτή τη σχέση. Εκείνος συντετριμμένος και απορημένος από την ξαφνική και αναπάντεχη απόφαση της, ζητά βοήθεια από την αστυνομία για να λύσουν την εξαφάνισή της! Ο καιρός περνά χωρίς απαντήσεις για την εξαφάνισή της και τότε εμφανίζεται μία νέα γυναίκα στη ζωή του…  Κανείς δε θα είναι σε θέση να δει πέρα από τα γεγονότα και να ανακαλύψει την αλήθεια; Η οποία συχνά βρίσκεται στα πιο ασυνήθιστα μέρη!

Στοιχεία    

Παραγωγή: 2011,  IMDB : 7,4/10 

Είδος: Μυστήριο, Θρίλερ, Δράμα

Σκηνοθεσία: Andrés Baiz

Σενάριο:   Andrés Baiz (screenplay), Arturo Infante (story)

Πρωταγωνιστούν:   Quim GutiérrezMartina GarcíaMaría Soledad Rodríguez

Δες το trailer:   Διάβασε ακόμη:

Έξι ταινίες μόδας που πρέπει να δεις και δεν είναι το Sex and The city

Café de Flore: Μια ιστορία αγάπης που κρατάει για πάντα!