Δεν θέλουμε να ακούσουμε ότι δε βλέπεις ταινίες με ξύλο και αγορίστικες και αίματα και μπιάχ κ.τ.λ.! Θέλουμε να τη δεις με ορθάνοιχτα μάτια μόνο και μόνο γιατί παίζει ο θρυλικός κούκλος ανεπανάληπτος Jason Statham. Ακόμα και αν δεν είχες παρακολουθήσει την προηγούμενη ταινία το Mechanic, μπορείς άνετα να δεις ετούτην εδώ, χωρίς τύψεις.

Το Μούτρο Νo2 λοιπόν, όπως το αποκαλούμε εδώ στην Ελλάδα, εξιστορεί τη συνέχεια της ιστορίας όπου ο Arthur Bishop (Jason Statham) έχει αφήσει πίσω του το αιματηρό παρελθόν του και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του ως ένας απλός καθημερινός  άνθρωπος. Το παρελθόν όμως σε βρίσκει ακόμα και αν τρέχεις! Έτσι, τον ήρωα μας όχι απλά τον βρίσκει αλλά τον εξαναγκάζει να διαπράξει και τρείς δολοφονίες που μονάχα εκείνος μπορεί με τόσο δεξιοτεχνία και κάνοντας τες να φανούν σαν ατύχημα.. Και όλα αυτά γίνονται γιατί απήγαγαν τον έρωτα του που τον βρήκε στα μάτια της Gina ( Jessica Alba) και λογικό αφού είναι μία πανέμορφη θεά!

Απαραίτητες γραφικότητες και υπερβολές θα δεις.. αλλά όταν παίζει ο Jason αυτά λαχταράς να δεις… να παλεύει, να κατορθώνει τα πάντα, και να βγαίνει αψεγάδιαστος και κούκλος σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Στοιχεία

Παραγωγή: 2016,  IMDB : 6,1/10 

Είδος: Περιπέτεια, Αστυνομικό, Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Dennis Gansel

Σενάριο:  Philip Shelby (screenplay), Tony Mosher (screenplay)

Πρωταγωνιστούν: Jason StathamJessica AlbaTommy Lee Jones  Διάβασε ακόμη:

Café Society: Ζωή που δεν εξερευνάς δεν αξίζει να τη ζεις

Julieta: Η καινούργια ταινία του Almodóvar εξυψώνει για μια ακόμη φορά τη γυναικεία καρδιά…