Κάποτε η μαγειρική ήταν βασικό προσόν για μια γυναίκα προκειμένου να την επιλέξει ένας άντρας. Σήμερα τα πράγματα έχουν αντιστραφεί με αποτέλεσμα αρκετοί άντρες να μαθαίνουν να μαγειρεύουν και να περιποιούνται τη σύντροφό τους.

Κι έτσι για να μαθαίνεις οι άντρες που ξέρουν να μαγειρεύουν είναι καλύτεροι και έναν τέτοιο πρέπει να επιλέξεις κι εσύ. Γιατί;

Ιδού:

Ξέρει να περιποιείται τα αγαπημένα του πρόσωπα

Η μαγειρική είναι τέχνη. Κανείς δεν κάνει ένα έργο τέχνης, όπως ένα πολύπλοκο φαγητό, μόνο για τον εαυτό του. Πάντα θέλει να το θαυμάσουν κι άλλοι!

Αυτό το είδος ανιδιοτελούς στάσης μεταφράζεται σε κάποιον που πάντα θα έχει στο μυαλό πως θα σας κάνει να περάσετε καλύτερα…σε όλα τα επίπεδα της σχέσης σας! (Κατάλαβες, ε;;)

Έχει υπομονή

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι και το καλό φαγητό. Θέλει χρόνο και υπομονή για να πετύχει. Κι εσύ δεν θέλεις κάποιον που βιάζεται να τελειώσει. Θέλεις κάποιον που έχει μάθει να ελέγχει το χρόνο και να επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα!(Σωστάαα;;;;)

Έχει πειθαρχία

Το μαγείρεμα  απαιτεί αφοσίωση και προσπάθεια για να πετύχει. Ο πειθαρχημένος και αφοσιωμένος άντρας είναι πιθανό να σε κρατήσει κοντά του… για πάντα!

Κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα

Στην κουζίνα, σπάνια κάνει μόνο ένα πράγμα τη φορά. Το ίδιο θα ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα! (Πω πω πω πω)

Θα σου ετοιμάσει πρωινό

Μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό: το πρωινό στο κρεβάτι… από τα χεράκια του! Τι άλλο θες;; Τι;;;  Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!