Ακόμα και αν χάσεις το μαύρισμά σου τώρα το χειμώνα, μην ανησυχείς καθόλου. Και αυτό γιατί υπάρχει η «μαγική» τερακότα. Η τερακότα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα με τους εξής τρόπους:

  • Μπορείς να κάνεις κοψίματα στο πρόσωπο σου. Τοποθέτησε τερακότα κάτω από τα κόκκαλα των μήλων σου και στη συνέχεια βάλε ένα ρουζ σε απόχρωση ροζ ή κοραλί. Μπορείς ακόμα να κάνεις κοψίματα στο πηγούνι σας αλλά και στο μέτωπο σου και έτσι το πρόσωπο σου θα φαίνεται πιο αδύνατο
  • Δώσε λάμψη στο πρόσωπο σου τοποθετώντας τερακότα στο ταφ του προσώπου σου. Ακόμα και το χειμώνα μπορείς να αγοράσεις μια τερακότα σε ανοιχτή απόχρωση και να την χρησιμοποιήσεις στο κούτελο και τη μύτη σου.
  • Χρησιμοποίησε την και ως σκιά. Κάνε το περίγραμμα του ματιού σου με μία τερακότα σε σκούρα καφέ απόχρωση και θα δημιουργήσεις ένα natural look με έντονο βλέμμα.
  • Το χειμώνα επέλεξε μία τερακότα σε απόχρωση που να ταιριάζει με το δέρμα σου και χρησιμοποίησε την ως πούδρα για όλο το πρόσωπο. Με μία μικρή ποσότητα θα δημιουργήσεις λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο σου.

 

   Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!