Σε ενοχλούν όσο τίποτα μόνο που δεν ξέρεις τον τρόπο για να τα ξεφορτωθείς! Ο λόγος για τα εκνευριστικά μαύρα στίγματα (που μας κάνουν μαύρη τη ζωή ππφφφ)

Να μερικά tips για να απαλλαγείς μια για πάντα!

Οδοντόκρεμα

Άπλωσε μια λεπτή στρώση στην περιοχή που έχεις εμφανές πρόβλημα και άφησε την να δράσει στο πρόσωπό σου για τουλάχιστον 25′.

Θα αισθανθείς ένα ελαφρύ κάψιμο όταν την απλώσεις. Είναι φυσιολογικό, στην πορεία θα περάσει.

Αφού αφαιρέσεις την οδοντόκρεμα, η κορυφή από τα σπυράκια και τα στίγματα θα αρχίσει να εξαφανίζεται, αλλά θα πρέπει φυσικά να πλύνεις καλά το πρόσωπο σου ώστε να φύγουν τα υπολείμματα.

Για να δεις γρήγορα αποτελέσματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις αυτή τη διαδικασία στο σπίτι κάθε δεύτερη μέρα για περίπου δύο εβδομάδες.

Ντομάτα

Καθάρισε και πολτοποίησε μια μικρή ντομάτα και στην συνέχεια άπλωσε τον πολτό της ντομάτας στο πρόσωπο σου λίγο πριν πας για ύπνο. Αυτός ο πολτός θα δράσει στην επιδερμίδα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Λεμόνι

Το πρωί μόλις σηκωθείς πλύνε το πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό.

Στη συνέχεια, βάλε σε ένα μπολ τον χυμό από ένα λεμόνι μαζί με μια πρέζα αλάτι και ανακάτεψε καλά το μείγμα.

Στη συνέχεια, εφάρμοσε αυτήν την πάστα στο δέρμα σου και άφησε την να δράσει για περίπου 20′, μέχρι να το ξεπλύνεις και πάλι με χλιαρό νερό.

Γιαούρτι

Βάλε σε ένα μπολ τρεις κουταλιές της σούπας γιαούρτι και δύο κουταλιές της σούπας νυφάδες βρώμης και ανακάτεψε τα.

Μετά πρόσθεσε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και τα ομογενοποιείς. Έπειτα άπλωσε το στο πρόσωπο σου και άφησε το επάνω για 5′-7′ το πολύ και ξέπλυνε το με κρύο νερό.

 

   Διάβασε ακόμη:

Χρησιμοποίησε κεραλοιφή για πρόσωπο και μάτια

Το απόλυτο tip για σμίκρυνση πόρων!