Το θέμα που απασχολεί κάθε γυναίκα. Μήπως έχεις άλλη; Μήπως δεν μου είναι πιστός;

Σίγουρα δεν έχεις μαντικές ικανότητες για να ξέρεις ωστόσο υπάρχουν αρκετά σημάδια τα οποία μπορούν να σου μαρτυρήσουν αν ο καλός σου δεν είναι μόνο δικός σου!

1. Προσέχει  πολύ την εμφάνισή του

Είναι γνωστό, και απολύτως λογικό, ότι όλα τα ζευγάρια από ένα σημείο και μετά νιώθουν πιο άνετα μεταξύ τους με αποτέλεσμα η περιποίηση της εξωτερική εμφάνισης να περνά σε δεύτερο πλάνο. Αν όμως εντελώς ξαφνικά, ο καλός σου αρχίσει να προσέχει το ντύσιμό του, γράφεται στο γυμναστήριο, αγοράζει νέο άρωμα και γενικότερα από το εντελώς ατημέλητος περνά στο άκρως περιποιημένος, τότε άρχισε να ανησυχείς! Βέβαια δεν σημαίνει πως ένας άντρας που περιποιείται τον εαυτό του είναι απαραίτητα και άπιστος αλλά αν δεν άρχισε ξαφνικά να το κάνει τότε ναι, πρέπει να ανησυχήσεις!

2. Στάζει μέλι

Και ποια γυναίκα δεν θέλει ο σύντροφός της να την περιποιείται και να τη φροντίζει, αλλά μερικές φορές η υπερβολική καλοσύνη και κατανόηση το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι… ανησυχία! Σου δίνει την πιστωτική του για να την διαχειριστείς όπως θέλεις; Σου φέρνει λουλούδια χωρίς λόγο; Σου λέει καμιά δεκαριά φορές, την ώρα, ότι σε αγαπάει; Ενοχές, τύψεις κλπ κλπ

3. Έχει γίνει σουπερ - ντούπερ στην τεχνολογία!

 Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε χαζέψει αστεία βιντεάκια στο Youtube ή σερφάραμε με τις ώρες στο internet για να περάσει η ώρα μας, αλλά αν ο καλός σου μένει ξάγρυπνος προκειμένου να τελειώσει ένα σημαντικό project για τη δουλειά, ενώ φυσικά βρίσκετε σε chatroom, ή το κινητό του έχει γίνει προέκταση του χεριού του και το παίρνει μαζί του ακόμα και στην τουαλέτα, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

 5. Είναι επικριτικός

Κρίνει, αρνητικά πάντα, την εμφάνισή σου, το σώμα σου ή τα μαλλιά σου ενώ δεν το έκανε ποτέ; Προσπαθεί να δημιουργεί καυγάδες από το πουθενά και για εντελώς ασήμαντους λόγους; Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει στο μυαλό του κάποια άλλη γυναίκα. Κρίνοντας αρνητικά την εμφάνισή σου και μειώνοντάς σε, σε όλα τα επίπεδα, απαλλάσσεται κάπως από τις τύψεις που νιώθει γι” αυτά που κάνει καθώς πείθει τον εαυτό του ότι ουσιαστικά είσαι άχρηστη! Επιπλέον, με το να δημιουργεί συνεχώς καυγάδες και ένταση, του γίνεται ακόμη πιο εύκολο να κάνει μία ηρωική έξοδο από το σπίτι, με την δικαιολογία ότι θέλει να ηρεμήσει ενώ στην πραγματικότητα απλά πάει να συναντήσει την… άλλη!

   Διάβασε ακόμη:

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!