Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις λεύκανση δοντιών στο σπίτι με φυσικό τρόπο σε τρία μόνο λεπτά; Επειδή τα δόντια κιτρινίζουν πολύ εύκολα από παράγοντες όπως το φαγητό, το κάπνισμα ή και τον καφέ, εμείς σου έχουμε την λύση.

Θα χρειαστείς μόνο: Μαγειρική σόδα και λεμόνι

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ βάλε μια κοφτή κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και στάξε μερικές σταγόνες χυμό απο ένα λεμόνι μέχρι να γίνει μία πάστα. Αμέσως θα δεις το μείγμα να αφρίζει.

Όταν σταματήσει να αφρίζει το μείγμα και αφού έχεις ήδη βουρτσίσει καλά τα δόντια σου πριν, άπλωσε την πάστα επάνω στα δόντια σου και άστο να δράσει τρία λεπτά. Εναλλακτικά μπορείς να βουρτσίσεις απαλά τα δόντια σου. Ξέπλυνε τα δόντια σου με άφθονο νερό και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα!.

Πρόσεξε να μην το αφήσεις παραπάνω από πέντε λεπτά όμως σε καμία περίπτωση γιατί μπορεί να καταστραφεί το σμάλτο των δοντιών σου.

Αν δεν μπορείς να αντέξεις τη μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με το λεμόνι καθώς έχουν αλμυρή γεύση και τα δύο, μπορείς να λιώσεις μία με δύο φράουλες καθώς διαθέτουν γλυκιά γεύση και λευκαντικές ιδιότητες.

   Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε ενυδατική κρέμα με αλόη βέρα και ελαιόλαδο

Σταθεροποιητικό σπρέι μακιγιάζ; Φτιάξ’ το μόνη σου με 3 υλικά!