Μυρωδιά από τσιγάρο μέσα στο σπίτι. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό και το ζεις κάθε φορά που διοργανώνεις ένα event στο σπίτι σου!Ακόμα κι αν σβηστεί το τσιγάρο η μυρωδιά του καπνού παραμένει και αφήνει επίμονα τα ίχνη της, ενοχλώντας καπνιστές και μη. Αν λοιπόν επιθυμείς κι εσύ να μυρίζει ευχάριστα ο χώρος σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις  κάποιες απλές οδηγίες για να το πετύχεις.

1. Τοποθέτησε σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιο μικρά κύπελλα με ξίδι, καθαριστικά με άρωμα πεύκου ή ενεργοποιημένο άνθρακα. Αν έχεις στο σπίτι σου μικρά παιδιά ή κατοικίδια, τοποθέτησε τα κύπελλα σε σημεία που να μην είναι προσιτά από αυτά. Κράτησε το δωμάτιο κλειστό για μια ολόκληρη νύχτα και την επομένη θα δεις θεαματική διαφορά!

2. Ρίξε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα σε μια κρύα λάμπα φωτισμού. Όταν ανοίξεις το φως, η θερμαινόμενη μυρωδιά θα πλημμυρίσει το δωμάτιο. Ε;;

3. Γέμισε τα σταχτοδοχεία με άμμο για γάτες, όπου μπορείς να σβήνεις τα τσιγάρα και να φυλακίζεις τη μυρωδιά τους.

5. Ψέκασε μπόλικη ποσότητα σόδα μαγειρικής στα χαλιά, τις κουβέρτες και την ταπετσαρία γύρω από το δωμάτιο. Άφησε να δράσει  όλη τη νύχτα και την επόμενη μέρα καθάρισε με την ηλεκτρική σκούπα!

6. Μούσκεψε μια «πατσαβούρα» ή μια πετσέτα πιάτων με ξίδι, στράγγιξε την για να φύγει το παραπανίσιο υγρό και κυμάτισε την  γύρω στο δωμάτιο για ένα ή δύο λεπτά.  Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε τα δικά σου διακοσμητικά βάζα με χρωματισμένη άμμο

Όμορφα και νοικοκυρεμένα! Ιδέες για να αποθηκεύσεις όλα σου τα καλλυντικά (Εικόνες)