Μας αρέσει η καρύδα! Τρελαινόμαστε για καρύδα! Και φυσικά θέλουμε παγωτό καρύδα… Κι εσύ, ε;

Πως θα το φτιάξεις;

Τοποθετήστε το μπολ και τους αναδευτήρες του μίξερ για αρκετή ώρα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια ρίξτε τη σαντιγί στο μπολ και χτυπήστε καλά. Προσθέστε με μικρές δόσεις την κρέμα καρύδας. Συμπληρώστε με το ινδοκάρυδο. Τοποθετήστε το μπολ στην κατάψυξη και αφήστε να κρυώσει καλά.

Τι θα χρειαστείς;

250ml σαντιγί

200ml κρέμα καρύδας

120gr ινδοκάρυδο

 



  Διάβασε ακόμη:

Η πιο εύκολη και νόστιμη λουκανικόπιτα σε χρόνο ντε-τε!

Μυρωδάτο και αφράτο κέικ μήλου!