Οι τρίχες έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σου αλλά έχεις κουραστεί από το κερί και θέλεις ένα πιο ανώδυνο τρόπο να το «ξεφορτωθείς»; Σου έχουμε τη λύση.

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποτριχωτική κρέμα, την οποία αφήνεις για λίγα λεπτά στην περιοχή και στη συνέχεια την αφαιρείς μαζί με τις τρίχες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι τρίχες επανεμφανίζονται σχετικά γρήγορα.
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο της κλωστής. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείς από την ενοχλητική τριχοφυΐα καθώς οι τρίχες θα βγουν ξανά μετά από 2 έως και 6 εβδομάδες. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική και για τις πολύ μικρές τρίχες, ακόμα και για το χνούδι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πονάει αρκετά αλλά ο πόνος σου θα διαρκέσει το πολύ 5 λεπτά.
  • Αν δεν έχεις έντονη τριχοφυΐα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανθυντική κρέμα. Η κρέμα αυτή δεν αφαιρεί τις τρίχες αλλά τις ξανθαίνει με σκοπό να μην φαίνονται. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει και 2 εβδομάδες, αλλά για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου προκαλέσει κάποιος ερεθισμό στο πρόσωπο, καλό θα είναι να τη δοκιμάσεις πρώτα σε κάποια σημείο του χεριού σου.

 

   Διάβασε ακόμη:

Χρησιμοποίησε κεραλοιφή για πρόσωπο και μάτια

Το απόλυτο tip για σμίκρυνση πόρων!